Forleden bragte Filmz.dk historien om, at chefen for HBO ikke troede på binge watching, hvor seeren selv bestemmer, hvornår man vil se tv – som koncept. Det er Netflix-chefen Reed Hastings ganske uenig i. Tiden, hvor tv bestemmer for seeren, er slut, mener Netflix-chefen.

Se også: HBO-chef tror ikke på binge watching

Det er Digital Trends, der bringer Reed Hastings syn på tv-fremtiden, som slet og ret erklærer det almindelige flow-tv for dødt inden for 20 år:

”Jeg plejer at sammenligne linært flow-tv med fax-maskinen. I 80’erne og 90’erne var den fantastisk, men så begyndte man at kunne vedhæfte filer til emails, og så var fax-maskinen ikke fantastisk mere,” siger Hastings, inden han slår sin pointe fast:

”Flow-tv ændrede samfundet totalt, men nu findes der noget bedre: Internet-tv.”

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 cain 7 år siden

Netflix er virkelig også en spændende spiller. De giver instruktørene på deres serier ret frie tøjler og det lader søreme også til at chefen har omløb i pæren. Jeg tror afdelingen for deres egne produktioner ender med at være blandt de største spillere på markedet.
Gravatar

#2 Nagash 7 år siden

#1 - Like :-D

OT: Jeg tror dog ikke på, at flow TV dør helt ud. Men kanaludbuddet falder helt sikkert med tiden. Folk gider ikke blive ved med at betale for 50+ kanaler. Det ser vi allerede nu. Mange nedgraderer til grundpakken og supplerer så med 1-3 streamingtjenester.
Selv har vi fuldstændig opsagt vores TV abonnement og lever alene af Netflix, HBO Nordic og Amazon Prime. Af og til en enkelt måned på Viaplay.
Gravatar

#3 stokkeprygl 7 år siden

Så må vi håbe de snart tager sig sammen og laver nogle ordentlige streaming tjenester med et bredt udvalg af både nye og gamle film/serier. Indholdet pt er ikke særlig imponerende.
Gravatar

#4 Geekalot 7 år siden

Der hvor jeg bor er der tvunget tv pakke, som man kan melde fra, men stadig skal betale 40 kr for ingen ting. Har meldt det fra. Har Tdc net med tv pakke skal jeg også have afmeldt, og jeg tror ikke jeg er den eneste der gør disse ting.

#1 jeg tror du har fat i noget der :)

Vejen frem er via de online tjenester og har min store tvil på der om 10 år er ret mange tv kanaler tilbage som vi har idag. De bliver simpelthen nødt til at tænke ud af boksen hvis de vil overleve. Lidt det samme som film industrien og biograferne vil blive tvunget til med tiden, hvad enten de vil indrømme det eller ej.
Gravatar

#5 Christo 7 år siden

#2 Fuldstændig enig!

Jeg tror HBO-chefen har en god pointe omkring binge watching. Jeg personligt tror at en serie som Game of Thrones bliver en bedre oplevelse for seeren ved ikke at have den hele tilgængelig. 1 afsnit af gangen, og det er med til at skabe spænding. Og man når at få teorier om hvad der sker i næste afsnit og rigtig reflektere over hvad man så.

Binge-watching tror jeg ikke dør, men traditionelle tv-kanaler gør. Måske allerede inden for 10 år. Internettet vil overtage kanalerne. Flere og flere youtube shows oplever en stigende popularitet og det er gratis! Streamingtjenesterne stormer frem. Underholdnings-tv'er godt på vej væk fra de traditionelle tv-kanaler, og det er kun et spørgsmål om tid, før nyhederne finder den rigtige formel for at gå over på internettet.
Gravatar

#6 holddakæft 7 år siden

Jeg kan selv mærke, at jeg ser mest serier på netflix, ser faktisk kun fjernsyn for, at se nyhederne eller go´morgen danmark :-)... så jeg tror, at tvflow eller hvad de nu kalder det ikke helt dør, men næsten hvor det kun er lidt ala go morgen danmark/ nyhederne osv... men igen, selv det kan jo ses på nettet.
Gravatar

#7 lassep 7 år siden

Alt hvad tv stationerne ikke laver som live tv er mere eller mindre overflødigt som flowtv.
Der vil stadig være live morgen tv og aftenshows hvor aktuelle emner bliver diskuteret, men mon ikke det også bliver muligt at starte det forfra selv om man ikke lige sidder ved TVet (eller hvilken platform man nu ser det på) lige på klokkeslettet.
Ellers er der kun sport som ellers bliver udsendt live som holder liv i flowtv. Serier og film fungerer bare meget bedre som VOD.
Gravatar

#8 Slein 7 år siden

Så kunne det jo være rart, at man kunne se Netflix på sit Samsung "Smart TV" købt i dec. 2011. Jeg kunne indtil for 1 måneds tid siden; men nu er der bare sort skærm, når jeg prøver, at starte. Alting skal være så p....smart nu til dags, og hjælp er der ikke at få, hverken fra Samsung eller Netflix :-(
Gravatar

#9 Geekalot 7 år siden

#8 har du prøvet at gendanne tv til fabriks instillinger ? ikke sikker det virker, men da træls at have et tv med Netflix ap og kan bruge det.
Gravatar

#10 Gasivodo 7 år siden

Jeg har også et sejt postulat:
TV som VI kender det, eksisterer ikke om 100 år.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: