Til næste år er det slut med Disney-indhold på Netflix. Slut med “Star Wars”, “Avengers”, Pixar, klassikerne og i fremtiden også indholdet fra 20th Century Fox; “Deadpool” og “X-Men”. Alligevel frygter Netflix ikke fremtiden.

Se også: Disney ansætter tidligere Apple-chef til at opbygge konkurrent til Netflix

For Disney åbner som bekendt en egen streaming-tjeneste, hvor alt Disney-ejet indhold i fremtiden bliver tilgængeligt. Og kun der. Det får dog ikke Netflix til at ryste i bukserne:

”Det er fremragende indhold, men vi kan sagtens vokse uden det,” siger Netflix-chef Reed Hastings ifølge Variety.

Netflix-chefen medgiver dog, at Disney-tjenesten bliver attraktiv og ganske givet en stor succes:

”Jeg ved, at jeg bliver abonnent.”

Reed Hastings ser dog ikke Disney som den eneste konkurrent om streaming-markedet, men fremhæver også Amazon og Apple, hvorimod han ikke nævner HBO.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Inn0c 1 år siden

Hvad kommer der mon til at ske med Dare Devil og de serier?
Gravatar

#2 skywave 1 år siden

Inn0c (1) skrev:
Hvad kommer der mon til at ske med Dare Devil og de serier?


Så vidt jeg kan forstå af, hvad jeg har læst hist og pist, så ryger Marvel med over fra Netflix til Disney, inkl. de serier, der hører med dér. Også Star Wars filmene ryger med over til Disney. Men om det kun gælder de kommende film, alle også alle tidligere er jeg ikke helt klar over :)

Men jeg frygter nu heller ikke Netflix uden ovenstående. Netflix kører altid upåklageligt, udbudet bliver større og større, og jeg har rigeligt, jeg skal se (har også HBO).
Og nej, jeg kommer bestemt ikke til at abonnere på Disney's streaming kanal også :)

De Super hero film, jeg gerne vil se, dem køber jeg, for de plejer at være seværdige op til mange gange :)
Gravatar

#4 MystiskeMox 1 år siden

Jeg kommer helt sikkert til at skulle have Disney og Netflix og de bedste film bliver nok købt via iTunes, som på nuværende tidspunkt har bedste kvalitet med mindre man køber Blueray.


I perioder bliver der formentlig suppleret op med HBO, Viasat m.fl. og så bliver det spændende at se hvad Amazon kommer til at tilbyde. Der er i hvert fald Tolkien serien som de kommer ud med, der skal følges.
Gravatar

#5 Geekalot 1 år siden

Netflix bliver jeg ved med at have. Disney kommer jeg nok med stor sandsynlighed til også at få :) Specielt da de udtalte at det ville blive billigere en Netflix. Så med de to her hjemme regner jeg bestemt ikke at skulle mere i biografen en jeg har været i hele 2017 :)
Gravatar

#6 Nagash 1 år siden

#4 - iTunes har bestemt ikke bedste kvalitet. Det har Amazon. Både på deres abonnement og på deres købe/lejefilm.
På lige netop 4K mener jeg dog Amazon og iTunes har ens bitrate, men på 1080p, så æder Amazon alle de andre til morgenmad.
Læg dertil at Amazon som de eneste leverer DD med 640Mbit.

Der hvor iTunes dog vinder rigtig meget, er at tidligere indkøbte film automatisk opgraderes til 4K, så snart de bliver tilgængelig i den opløsning.

Af serier fra Amazon, så kan jeg bestemt anbefale dig The Man in the High Castle.
Gravatar

#7 Johnny42 1 år siden

Jeg skal bestemt have Disney, om ikke andet så kun for den nye Star Wars serie. Håber på noget mere voksent end deres nuværende Star Wars: Rebels serie, men det må den jo nødvendigvis blive, når det er live action.
Gravatar

#8 MystiskeMox 1 år siden

Jeg tog udgangspunkt i Flatpanels artikel (se link nederst).
Her er Amazon ikke nævnt, men sidst jeg kiggede var jeg lidt skuffet over indholdet på Amazon, men det er der måske rettet op på? iTunes har et godt filmbagkatalog som konstant udvides.

Med hensyn til kvaliteten så har Itunes en del film i 4K HDR Dolby, det har Amazon så vidt jeg ved ikke, de kører højest med HDR10. Men belær mig endelig hvis jeg tager fejl.

Og ja det er et ret godt koncept at man automatisk får opdateret sine købte film til bedre kvalitet når på iTunes, her er de andre langt bagud. Det betyder jo at man ikke gang på gang skal købe den samme film.

http://flatpanels.dk/fokusartikel.php?subaction=sh...

Skriv ny kommentar: