Vi har slet ikke set det sidste til Netflix’ “Vikings”-fortsættelse.

Streaminggiganten udgav i februar “Vikings: Valhalla”, der i modsætning til sin forgænger gav premiere til samtlige afsnit på én gang. Serien viste sig hurtigt som en succes blandt fans og skød direkte til tops på Netflix-top-10-lister verden over.

Derfor kommer det nok heller ikke som nogen særlig stor overraskelse, at vi ikke er færdige med vikingeserien endnu. Der er tydeligvis en stor tiltro til Jeb Stuart-serien, for vi får ikke blot én ny sæson – både Sæson 2 og Sæson 3 har nemlig fået grønt lys. Sæson 2 har faktisk allerede afsluttet optagelserne og er nu i postproduktionsfasen, mens produktionen af Sæson 3 begynder inden længe. Det afslører Stuart i en udtalelse.

Ligesom den første sæson kommer de to næste sæsoner til at bestå af 8 afsnit. Stuart vender tilbage som både skaber, showrunner og executive producer af serien.

Læs også: “Storslået ‘Obi-Wan Kenobi’-trailer teaser et fantastisk intergalaktisk eventyr med Ewan McGregors ‘Star Wars’-ikon”

“Vikings: Valhalla” fortsætter fortællingen om nogle af Nordens mest berømte vikinger mere end 100 år efter handlingen i den originale serie. “Valhalla” fulgte i Sæson 1 den opdagelsesrejsende Leif Eiriksson (Sam Corlett), hans egenrådige søster Freydis Eiriksdottir (Frida Gustavsson) og den norske prins Harald Sigurdsson (Leo Suter) i en historie, der skildrede de blodige spændinger mellem vikingerne og de engelske kongelige, mens interne trosstrider i vikingesamfundet blussede op.

De tre hovedpersoner vender tilbage i den kommende sæson.

Hvornår vi kan forvente at se vikingefortællingens næste kapitel, ved vi ikke endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: