Det bliver den engelske skuespiller Charlie Cox, der skal trække i spandexen som Marvels blinde superhelt i Netflix’ kommende tv-serie “Daredevil”. Det skriver branchebladet Variety.

Se også: ”Spartacus”-skaber erstatter Drew Goddard på Marvels “Daredevil”-serie

Charlie Cox, der er mest kendt for sin hovedrolle i Matthew Vaughns “Stardust”, skal spille med i foreløbigt 13 afsnit om superhelten, som rammer den populære streamingtjeneste i 2015.

I instruktørstolen sidder Steven S. DeKnight, der har stor erfaring med at puste nyt liv i gamle superhelte. Han har tidligere arbejdet som forfatter og producer på tv-serien “Smallville”, der handlede om Supermans unge år.

“Daredevil” bliver efterfulgt af tv-serier om tre mindre kendte Marvel-superhelte, “Luke Cage”, “Jessica Jones” og “Iron Fist”, inden de alle sammen mødes i “The Defenders”, der også får premiere på Netflix.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 bruno 8 år siden

Jeg har vist aldrig set noget med ham i, men det bliver da interessant. Det bliver også ret interessant om Marvel vælger at bruge "Heroes for Hire", nu da både Power Man og Iron Fist får serier, det ville i hvert fald være særdeles oplagt, især hvis serierne kommer til at foregå i 70'erne.
Gravatar

#2 T. Nielsen 8 år siden

Håber de kan løfte kvaliteten et pænt stykke over de 'andre' superhelteserier jeg har set lidt af.
Baby, it's cold outside
Gravatar

#3 tricopulus 8 år siden

kommer helt klart til at foregå i nutiden, ville nok være bedst.

Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#4 T. Nielsen 8 år siden

Jeg så hellere den foregik i 70'erne, som der har gået rygter om.
Baby, it's cold outside
Gravatar

#5 bruno 8 år siden

Det giver også god mening, hvis den foregår på et andet tidspunkt, da ingen af figurerne er blevet nævnt i de nuværende Marvelfilm eller i Agents of SHIELD.

Desuden vil det give mulighed for at se Power Man i sit originale kostume med en awesome fro og en skjorte, der er åben ned til bæltet. :D
Gravatar

#6 Frederik 8 år siden

T. Nielsen (4) skrev:
Jeg så hellere den foregik i 70'erne, som der har gået rygter om.Det var jo også planerne da filmrettighederne stadig var hos Fox og Joe Carnahan skulle instruere, men nu har Marvel Studios fået rettighederne tilbage, og de vil jo gerne have at deres projekter hænger sammen i deres Marvel Cinematic Universe.
Gravatar

#7 bruno 8 år siden

#6 -

Det kan de også sagtens. "Agent Carter" kommer jo til at foregå omkring/efter 2. verdenskrig, så det ville jo give god mening at fylde "hullet" fra 70'erne til moderne tid med fx. Daredevil mv.

Skriv ny kommentar: