Netflix vil med Direct tilbyde en livekanal bestående af tjenestens indhold – tester i Frankrig.

Streamingtjenesten Netflix har fået succes med at lade brugerne vælge selv i modsætning til tv, hvor programmerne bliver valgt for dig.

Nu vil Netflix i fremtiden også tilbyde at vælge for dig med kanalen Direct, der bliver en del af Netflix-tjenesten:

”Mange seere kan godt lide idéen om, at de ikke selv skal vælge, hvad de skal se,” siger en Netflix-talsperson om Direct til Variety.

Netflix har tidligere fokuseret på at foreslå indhold til brugerne ved hjælp fra algoritmer, men nu vælger de altså for alle franske Netflix-brugere, der stiller ind på Direct-kanalen.

Læs også ‘Droppede biografen i sommer: Dansk premiere i denne uge på Netflix‘.

Netflix vil naturligvis også fortsætte med at lade brugerne selv vælge på streaming-tjenesten.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 BlackJesus 2 år siden

Ja det vil jeg ønske velkommen. Jeg kører ofte flow tv i baggrunden, mens jeg sidder med computeren.

Dog giver ideen ikke 100% mening. Den giver vel kun mening som en slags tester for forbrugeren. Hvis man eks falder over en serie fra Direct, søger man vel efter alle afsnittene og sætter dem på efter behag.
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Dvs, de mener mange seere er for dovne til at vælge hvad de vil se, hvilket nok er rigtigt. Men der er jo også noget med at der går noget tabt uden flow-tv. Alle de film vi så gennem barndom og opvækst og som har formet os og som vi måske ikke ville have set uden flow-tv. I dag er det mest hvis noget er populært eller en algoritme der anbefaler det for os.

Skriv ny kommentar: