Teaser-traileren til fantasy-serien “The Witcher” er blevet frigivet på årets Comic-Con.

Netflix er også til stede ved det igangværende Comic-Con, hvor de i nat havde “The Witcher” med til Hall H, hvor traileren blev afsløret.

Det er Henry Cavill, der står i spidsen for denne serie-filmatisering af fantasy-franchisen, som også er kendt som bøger og spil.

På rollelisten er foruden Cavill også navne som Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust), Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands), Jodhi May (Game of Thrones, Genius), Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) og Lars Mikkelsen (House of Cards, Sherlock).

“The Witcher” får premiere på Netflix i 2019.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 OliverDK 2 år siden

En for mig trailer der fortæller intet. Jeg får ikke rigtig nogen indblik i plottet, stemningen, skuespillet, osv. Jeg forholder mig optimist dog, da The Witcher er en af min favorit franchises, så det ville være fedt med en god serie.
Gravatar

#2 OliverDK 2 år siden

Kommetarsporet på Youtube er iøvrigt en guldgruppe af god humor, hvis man da har spillet spillene fra CDPR.
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

tja ser bedre ud end de diverse billeder vi har set, men som #1 siger, der er ikke super meget information omkring noget i den :) men er mere positiv nu end før traileren :D
Gravatar

#4 Gridlock 2 år siden

Henry Cavill ser rigtig godt ud som Geralt, men savner lidt de øjne han havde i the Witcher spillende.

Ind til videre er mine problemer fra hvad jeg kan se i teaseren
Nilgaardian rustning ser stadigvæk latterlig ud, gi mig rustningen fra Witcher spillende til hvert et tidspunkt.
De ser faktisk ud til at de faktisk høre til i verdenen modsat de rustninger vi har nu i serien der ærlig taget ligner noget fra et live rollespil i 80erne start 90erne.
Det er nok det største problem ind til videre.

Så er der sorte elvere... kan leve med det... men når man tager at det her forgår deres version af øst europa i middelalderen... så er sorte elvere ikke ligefrem det jeg vil forbinde med the Witcher.

Som allerede nævnt savner jeg de øjne Geralt havde i the Witcher spillende, de her gule øjn de har valgt siger mig bare ikke det store, de er temmelig tamme i forhold til hvad de kunne ha været.

Geralts rustning... nej.. den ser billig og dårlig ud, specielt når man holder den op mod cosplayers som Maul der kan levere det her
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1326...

Kan man kun spørge sig selv hvorfor et professionelt selskab som Netflix ikke kan levere samme kvalitet når det kommer til hvordan Geralt ser ud.

Nu håber jeg så bare de kan holde sig til den politik der er i bøgerne og ikke smide en masse omgang LGBTQ (og hvor mange ekstra bogstaver der efterhånden er der) samt orange man bad politik ind i serien.
Den slags har INTET og gøre i serien.
Gravatar

#5 Mads47 2 år siden

Jeg glæder mig, det ser ud til at serien kommer til at fokusere på en blanding af de to første novelle bøger. Det er nu meget rart så har jeg mulighed for at læse den første Roman i serien færdig inden de når der til.

Skriv ny kommentar: