Binge-watching på Netflix bliver måske lidt mindre flydende – reklamer testes.

Når du ser et afsnit af en serie på Netflix, så fortsætter du ved slutningen af ét afsnit normalt direkte videre til næste afsnit. Uden afbrydelser.

Men sådan fortsætter det måske ikke, skriver Cord Cutters News.

Netflix tester aktuelt reklamer for egne serier imellem afsnit.

Er du færdig med et afsnit af “Daredevil”, så kan du altså blive indlagt til en reklame for “Narcos”, inden du fortsætter til næste afsnit af “Daredevil”.

Netflix forsikrer dog om, at man selv kan afbryde reklamen og fortsætte til næste afsnit, hvis man ønsker det. Men det kræver aktiv handling.

Ønsket hos Netflix er at hjælpe brugerne med at opdage andre serier, som de måske ikke kendte til på forhånd.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Star Trek fever 1 år siden

*suk*
Gravatar

#2 SverriJ 1 år siden

Det ville jeg godt nok være træt af. :(
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

ville være super surt men det er vel ikke overraskende for nogen ?
Gravatar

#4 Geekalot 1 år siden

Kommer ikke til at betyde noget for mit vedkommende. Klikker alligevel på næste, når et afsnit er færdig. Så vil ikke blive berørt af det :)
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

#4 er ret sikker på de har tænkt på det :) mon ikke hvis de gør det du ender med en reklame lige meget om du klikker næste eller venter ? selvfølgelig ren spekulation, men sådan et tiltag giver ikke meget mening uden at gøre det sådan :)
Gravatar

#6 Mizzen 1 år siden

#5 de skriver jo at man selv kan afbryde reklamen med et klik så hvis man er vant til at trykke næste burde man slippe for reklamen.

Men har det bare sådan at man betaler for en streaming tjeneste for at slippe for at se reklamer osv. i TV og at kunne se programmerne når man vil. Så det er et virkelig dårligt tiltag.
Gravatar

#7 Mejse 1 år siden

#6 det gør de da også :)
Gravatar

#8 HighFlyer15 1 år siden

Jesus, kan folk lige tage sig sammen. Reklamer mellem hvert afsnit ville bogstaveligtalt gøre ingen ondt og især ikke når det er reklamer eller rettere trailers/teasers for andre serier som muligvis kunne have interesse. Problemet med reklamer har ligget i at serier på TV skal have 4-5 reklamer pauser midt i det hele. DET er pisse irriterende. Reklamer mellem hvert afsnit kan I satme godt unde jer eller så kan I flytte jeres dovne finger og skippe dem :P
Gravatar

#9 OliverDK 1 år siden

Så vidt jeg er orienteret er der tale om en test, hvilket Netflix laver mange af om året og langt det meste når aldrig ud til alle slut-brugerne. Der er altså endnu ikke tale om en garanteret implementering og med den negative respons det har fået taler det jo nok imod det - men hvem ved......

Reference: "Netflix conducts hundreds of tests a year. Most of them aren't adopted, a spokesperson said." https://money.cnn.com/2018/08/18/technology/busine...
Gravatar

#10 Justin 1 år siden

#8
Nej Tak til reklamer

Skriv ny kommentar: