Isolation og paranoia fylder den første nervepirrende trailer til Peter Flinths kommende Netflix-film “Against the Ice”.

Den danske Alabama-ekspedition bliver inden længe fortolket på film. Her er det med danske Nikolaj Coster-Waldau (“Game of Thrones”) og Joe Cole (“Peaky Blinders”) i rollerne som hhv. kaptajn Ejnar Mikkelsen og besætningsmedlem Iver P. Iversen.

Den virkelige historie følger de to danskere drage ud på en ekspedition i Grønland med formålet at modbevise USA’s påstand om, at Grønland i virkeligheden er to øer. Det lykkes de to at modbevise den amerikanske hypotese, men de forhindres i at komme væk fra det iskolde øland, og snart bliver de nødt til ikke kun at kæmpe en fysisk kamp for overlevelse, men også en psykisk kamp mod paranoia og isolationens sindssyge.

“Against the Ice” er en fortolkning af romanen “Farlig tomandsfærd”, der blev skrevet af Mikkelsen, ekspeditionskaptajnen selv.

Filmen er skrevet af Coster-Waldau i samarbejde med Joe Derrick. Danske Peter Flinth, der har instrueret det historiske drama, har tidligere stået bag “Arn”-filmene og “Nobel’s Last Will”.

Læs også: “Netflix planlægger to ‘Red Notice’-fortsættelser: Skal skyde back-to-back”

“Against the Ice” kan ses på Netflix den 2. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: