Nu er der i alt 3 danskere tilknyttet den Oscar-vindende instruktør Guillermo del Toro næste store monsterfilm ‘Frankenstein’.

Det drejer sig om hans faste danske fotograf, Dan Laustsen, som han har arbejdet med på bl.a. ‘Crimson Peak’, ‘The Shape of Water’ og senest ‘Nightmare Alley’. Den danske skuespiller Lars Mikkelsen er også på rollelisten, og nu afslører del Toro på sin X-profil, at også Nikolaj Lie Kaas melder sig på banen.

På billedet ses instruktør Guillermo del Toro til venstre, Lie Kaas i midten og fotograf Dan Laustsen til højre.

Lie Kaas og Lars Mikkelsen slutter sig til en rolleliste bestående af Oscar Isaac, Christoph Waltz, Charles Dance, Mia Goth og Jacob Elordi. Isaac indtager rollen som Dr. Frankenstein, mens Elordi spiller monstret.

Hvilke roller de to danske skuespillere spiller, vides endnu ikke.

‘Frankenstein’ har længe været et drømmeprojekt for del Toro at filmatisere. Det var James Whales film fra 1931, der vækkede del Toros passion for monsterfilm, hvor man sympatiserer med monstret frem for menneskerne.

Det er ikke den eneste Frankenstein-film, der optages i disse dage med premiere i 2025. Maggie Gyllenhaal optager også sin ‘The Bride’-film med Christian Bale som det ikoniske monster.

Guillermo del Toros ‘Frankenstein’ udkommer i 2025 på Netflix med mulig biografpremiere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: