Nomineringerne er blevet offentliggjort til årets Razzie-uddeling, der traditionen tro “hylder” årets værste film og dårligste skuespilpræstationer med Golden Raspberry Awards.

Filmen, der løb med flest nomineringer i år, blev spoof-filmen “Disaster Movie” med seks nomineringer for værste film, instruktør, manuskript, rip-off og to nomineringer for værste kvindelige birolle. Men også “The Hottie and the Nottie”, “Meet the Spartans”, “The Love Guru” og Uwe Bolls “In The Name of the King: A Dungeon Siege Tale” var godt med, da de alle høstede fem nomineringer.

Blandt de nominerede til den knapt så prestigefyldte pris finder man:

Værste film:[list][li]”Disaster Movie”/”Meet the Spartans”[/li][li]”The Happening”[/li][li]”The Hottie and the Nottie”[/li][li]”In The Name of the King: A Dungeon Siege Tale “[/li][li]”The Love Guru”[/li][/list]Værste instruktør:[list][li]Uwe Boll (“1968: Tunnel Rats”, “In The Name of the King: A Dungeon Siege Tale”, “Postal”)[/li][li]Jason Friedberg & Aaron Seltzer (“Meet the Spartans”, “Disaster Movie”)[/li][li]Tom Putnam (“The Hottie and the Nottie”)[/li][li]Mario Schnabel (“The Love Guru”)[/li][li]M. Night Shyamalan (“The Happening”)[/li][/list]Værste mandlige skuespiller:[list][li]Larry the Cable Guy (“Witless Protection”)[/li][li]Eddie Murphy (“Meet Dave”)[/li][li]Mike Myers (“The Love Guru”)[/li][li]Al Pacino (“88 Minutes”, “Righteous Kill”)[/li][li]Mark Wahlberg (“The Happening”, “Max Payne”)[/li][/list]Værste kvindelige skuespiller:[list][li]Jessica Alba (“The Eye”, “The Love Guru”)[/li][li]Castet til “The Women”[/li][li]Cameron Diaz (“What Happens in Vegas”)[/li][li]Paris Hilton (“The Hottie and the Nottie”)[/li][li]Kate Hudson (“Fool’s Gold”, “My Best Friend’s Girl”)
[/li][/list]Værste prequel, remake, rip-off eller sequel:[list][li]”The Day the Earth Stood Still (2008)”[/li][li]”Disaster Movie”/”Meet the Spartans”[/li][li]”Indiana Jones and the Kingdom of The Crystal Skull”[/li][li]”Speed Racer”[/li][li]”Star Wars: The Clone Wars”[/li][/list]Værste filmpar:[list][li]Uwe Boll og lige meget hvilken skuespiller [/li][li]Cameron Diaz & Ashton Kutcher (“What Happens in Vegas”)[/li][li]Paris Hilton og enten Christine Lakin eller Joel David Moore (“The Hottie and the Nottie”)[/li][li]Larry the Cable Guy & Jenny McCarthy (“Witless Protection”)[/li][li]Eddie Murphy inden i Eddie Murphy (“Meet Dave”)[/li][/list]

Razzie-priserne uddeles til de “heldige” vindere 21. februar – dagen før årets Oscar-uddeling.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#11 Christian Voldborg 15 år siden

Indy 4 var ikke dårlig, men heller ikke en værdi Indy-film. Samme situation som med Live Free or Die Hard...

#7 - Fed kommentar. Ha ha!
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#12 myshkin 15 år siden

Mit håb:

Værste film:

"Disaster Movie"/"Meet the Spartans"

Værste instruktør:

Jason Friedberg & Aaron Seltzer ("Meet the Spartans", "Disaster Movie")

Værste mandlige skuespiller:

Eddie Murphy ("Meet Dave")

Værste kvindelige skuespiller:

Paris Hilton ("The Hottie and the Nottie")

Værste filmpar:

Uwe Boll og lige meget hvilken skuespiller


Og sidst, men ikke mindst, Lucas og Spielberg, you bastardz...!!

Værste prequel, remake, rip-off eller sequel:

"Indiana Jones and the Kingdom of The Crystal Skull"

... bn kan modtage prisen for dem, hvis Lucas ikke gider dukke op :P
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#13 fazz 15 år siden

Med hensyn til Indy filmene syntes jeg personligt rækkefølgen er 1,3,2,4 men syntes ikke indy 4 fortjener at blive nedgjordt så voldsomt. Det er rigtigt den ikke lever op til de 3 gamle men det er også næsten en umulig opgave! Altså indy 1 er jo genial!
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#14 Michael Andersen 15 år siden

"Indiana Jones and the Temple of Doom" er mindst lige så god/dårlig en sequel som "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull".

Hvis vi havde set den fremragende "Raiders of the Lost Ark" i 1981 og så nogle år efter blev budt på latterfremkaldende over-the-top scenerier med tilhørende effekter af varierende kvalitet, verdens mest irriterende dreng og skulle høre på en skrigetrunte det meste af filmen, tror jeg nok de fleste herinde ville have fået et føl :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#15 Inn0c 15 år siden

så dårlig er The Happening da heller ikke, den er godt nok ikke ligefrem min yndlings film, men den er da ikke SÅ dårlig
Gravatar

#16 filmz-Bruce 15 år siden

#14 Jamen vi så sgu da Raiders of the Lost Ark i 1981 i Palads :) Og ja, jeg var heller ikke imponeret over Doom. Men den havde i mine øjne et par indslag jeg godt kunne lide. Koreografien af Anything Goes i startsekvensen og en Indy der trods tumlen rundt i en lortefilm, formår at holde fanen højt. Og så er de cinematografiske elementer sat op mod Indy 4's , ren nirvana. Ja blot det, at der er tale om locations ... VIRKELIGE locations, jo nærmest ... uhmmm. Men jo trunten og knægten stinker!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#17 Michael Andersen 15 år siden

#16 Nå ja jeg glemte lige dig, old man ;) Mon ikke du også kan finde et par gode indslag i "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull"? :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#18 Andcasso 15 år siden

At kalde Indy 4 en dårlig film er vanvid. Man kan mene, at den ikke lever op til de tre første film, men det prøver den jo heller ikke på. Tværtimod søger den at skildre 1950'ernes Sci-fi/Adventure film, hvilket faktisk fungerer rigtigt godt. Taget ud af kontekst er det en rigtig god film, der desværre har fået "The Phantom Menace" behandling af mange.

Ærligt talt er det den eneste af efterfølgerne, der kan prale af at prøve noget helt nyt i stedet for bare at lave det samme om igen.

The Temple of Doom var væsentligt mere dyster end Raiders of the Lost Ark, men formlen var den samme. Smid en irriterende sangerinde ind og en eller anden snotunge, og så har du en rimelig god prequel. Ja det er faktisk en prequel.

The Last Crusade var nærmest en klon af Raiders of the Lost Ark og virker på mig derfor som den svageste film. Der er ikke taget nogen chancer eller noget nyt at komme efter.

The Kingdom of the Crystal Skull er derfor i mine øjne den bedste sequel. Den tager en masse kendte ting, men tilføjer også en masse nyt. Den drejer ikke bare formlen, den genopfinder den, og det er jeg vild med.
Gravatar

#19 Michael Andersen 15 år siden

#18
Ja det er faktisk en prequel.


Ja det har du helt ret i, men du ved hvad jeg mener :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#20 filmz-Bruce 15 år siden

#17 Jeg har ikke set den på BD hjemme endnu, men den står i samlingen, så jeg kan ikke genkalde mig det hele :) Det eneste jeg kan komme på her på stående fod er eksekveringen af motorcykeljagten og det øjeblik, hvor Indy går i fortællemode i "graven" og vi i en kort sekvens ser Indy's gode gamle charmerende og arkæologiske jeg.

#18 Jeg har også kun set Phantom Menace én gang og ja, det er faktisk en ok sammenligning, når jeg tænker tilbage på følelsen efter filmen.

Er "nyt" en kvalitet i sig selv? Indy er arkæologi og netop de historiske artifakter og hints til "based on a true story" temaer, er hvad der er med til, at man "føler" noget, når historien fortælles.

Her har vi et skide plastic kranie, som dårligt nok evner at fungere som en McGuffin og hvor junglesekvensen til vandfaldene er det sidste seværdige af de ikke seværdige sekvenser. Derefter er der lukket for boks 1 og en uhyrlighed af et horribelt manuskript transformeres til visuelle lysglimt som det burde have været I.G. Farben forundt at opfinde som torturmiddel under 2. verdenskrig.

Indy er komplet og aldeles fraværende fra resten af filmen, fra vandfaldssekvensen går igang. Man får associationer til Oliver Reed under Gladiator, da han dør på Malta og man skal have skruet en scene sammen, han skulle indgå i. I Indy 4 udfylder man blot de sidste 30 minutter med en voksfigur af Harrison Ford, som på ingen måde får lov til at vise hans arkæologiske evner og historieviden i det afgørende øjeblik, men blot kan stå pinligt for anden gang og stirre ind i en skide blue-screen ---- for publikum ---- of death.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: