Sci-Fi Channel er ved at udvikle en ny tv-serie baseret på filmen “Alien Nation” fra 1988 og dens efterfølgende tv-serie.

Den originale film foregik i 1991, hvor rumvæsner havde søgt tilflugt på Jorden og nu forsøgte at blive integreret i samfundet. Historien fokuserede på to politibetjente – et menneske og et rumvæsen – der dannede et umage makkerpar.

Tim Minear (“The X-Files”, “Firefly”) skriver manuskriptet til den nye version, som vil foregå i 2020’erne, to årtier efter at rumskibet landede på Jorden. Rumvæsnerne tæller nu millioner, som lever i et parallelsamfund.

Ligesom den originale film og tv-serie vil den nye version udforske kulturelle og racemæssige problematikker.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 davenport 14 år siden

Skål i sur mælk!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2 Friendly 14 år siden

Wow lækker nyhed. Håber snart der kommer lidt mere materiale og info omkring dette projekt.
Gravatar

#3 ducktorwho 14 år siden

Ha! Hollywood.


Kenneth Johnson får genoplivet hans "V" serie.... og så vil alle andre pludselig genoplive alle de andre ting han har arbejdet på, selvom det godt nok var Rockne S'oBannon der skabte konceptet med spillefilmen, men Johnson tog sig da af TV-serien og serien af TV-film...

Jeg har den stadig til gode, da jeg kun fik set den første disk af serien... Men jeg er vild med idéen. Rigtig godt koncept som jeg bare ser som en mega-success hvis den blev lavet ordentligt i dag...

Nej, hvor jeg håber på noget guf og glæder mig.
Gravatar

#4 misuma 14 år siden

For nogle uger siden overvejede jeg at skaffe serien og filmen. Det er gode barndomsminder når de er bedst.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#5 the_paki_don 14 år siden

Lidt ligesom med Battlestar Galactica, hvor man i stedet for at lave det samme om igen, så fortsætter man bare i samme univers på et senere tidspunkt. Det kan godt komme til at fungere.
Gravatar

#6 elsotho 14 år siden

Det er ikke så længe siden jeg så filmen, og det er faktsik en af de gamle 80-klassikere der stadig holder, så jeg ser også frem til en udvikling af serien :)
Gravatar

#7 ducktorwho 14 år siden

funker slet ikke i øjeblikket

Skriv ny kommentar: