Rége-Jean Page er smigret over de nylige James Bond-rygter.

Efter sin præstation i Netflix-serien “Bridgerton” er Rége-Jean Page pludselig et af de navne, der bliver nævnt som en mulig afløser for Daniel Craig i rollen som James Bond.

Læs også: Oddsene falder kraftigt – “Bridgerton”-skuespiller blandt favoritterne til at blive den næste James Bond

Hovedpersonen selv er stolt over rygterne, som han dog også tager med ophøjet ro. Det fortæller han i et interview med Jimmy Fallon:

“Jeg tror, det her kræver lidt kulturel oversættelse. Hvis du er brite, og du laver et eller andet, som folk synes om, så begynder folk at sige ‘B’-ordet. Det er en slags duelighedstegn,” forklarer Page.

“Jeg er glad for at være i det vidunderlige selskab af folk, der har fået det duelighedstegn,” tilføjer han.

Du kan se hele interviewet herunder.

 

 

 Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Star Trek fever 3 år siden

Nej. Det er et tegn på at verden er af lave. At de gamle franchises skal ødelægges. Det er ikke noget at være stolt over....
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 filmz-Den Lyserøde Panda 3 år siden

Personligt har jeg egentlig ikke noget imod at en farvet skuespiller overtager rollen, så længe det er en med de rette kvaliteter. Jeg synes fx Idris Elba er for gammel til rollen og Tom Hardy og Henry Cavill for pumpede. Jeg forstår dog godt at folk kan synes det er blackwashing af en af de mest ikoniske karakterer i filmhistorien. Den kvindelige M og en farvet Moneypenny har dog fungeret upåklageligt - netop fordi de havde de rigtige kvaliteter.
Gravatar

#3 gladiator 3 år siden

filmz-Den Lyserøde Panda (2) skrev:
Personligt har jeg egentlig ikke noget imod at en farvet skuespiller overtager rollen, så længe det er en med de rette kvaliteter. Jeg synes fx Idris Elba er for gammel til rollen og Tom Hardy og Henry Cavill for pumpede. Jeg forstår dog godt at folk kan synes det er blackwashing af en af de mest ikoniske karakterer i filmhistorien. Den kvindelige M og en farvet Moneypenny har dog fungeret upåklageligt - netop fordi de havde de rigtige kvaliteter.


Det er fungerer ofte med biroller, men dem forbinder vi os ofte ikke (så meget) med heller, når vi ser filmene... Vil jeg påstå.
The Batman får også en sort Jim Gordon... Fred være med det, men... lidt søgt. Dog spændende castet.

Bond har tryllebundet folk i en evighed, og er vel en af de få hvide karakterer der er tilbage, som er original og stadig holder efter 25 film... Men nu er den ved at blive ødelagt af krænkere, farve diskussion, me too osv osv.

Man kan diskutere at mange ting har godt af en frisk start, men vi er bare ude i her, at Hollywood er gået fuldstændig i stykker, med Disney leder an, hvor vi ikke snakker diversitet, ligestilling, eller andet, men maks politisk agenda, og i visse tilfælde vil folk se det som blackwashing...
Ideen er jo ikke opstået, fordi den er god, men pga BLM og det fokus som har været på sort/hvide osv osv.

Man brokker sig over Lie Kaas lægger en stemme til en sort karakter, men ikke at Soul er en film, tæt på blottet for hvide mennesker (eller andre etniciteter...). Der er så meget forkert i det der sker pt, selvom det er top nødvendigt på dagsorden, men det er så forkert grebet an. Og med Bond tror jeg desværre, at resultatet kan blive grimt...

Filmverden var skør, som resten af verden i det 20-århundrede (og mere før), og det var hvide der stod forrest hist og her, men film som Die Hard, Dødbringende Våben mm, har alle sorte, bærende karakterer... Så det er sket, og det er sket naturligt, og med fede karakterer. I 80’erne.... Vi er i 2021 nu, og tager giga skridt tilbage, på nogle områder...

Så find på nye karakterer, lad vær med at fiksere på at “gøre op” for fortidens fejl, ved at “reverse” alle roller i hudfarve/køn. Det er på vej til at få et giga backlash... Har ikke set Hollywood have succes med deres Mee Too/Kvinderne forrest i remakes af film mm.
Dette kunne snildt blive det samme.

Støtter maks op om ligestilling, på alle måder, men en sort James Bond, kommer jeg ikke til at se. Ikke pga skuespilleren, farven eller andet, men fordi bevæggrundene/intentionerne for valget, er alt andet end rigtige/gode...

Og hvis man vil se Idris Elba lege Bond, skal man bare se Luther. Kanon serie.
Gravatar

#4 [ikke godkendt bruger] 3 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#5 Bjur 3 år siden

Håber på Tom Hardy som Bond. Fantastisk skuespiller og kunne være sjovt med Bale som skurk:)
Gravatar

#6 [ikke godkendt bruger] 3 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#7 Ronnie Barnhardt 3 år siden

#3 Godt skriv. Meget enig i din nuancering.
Gravatar

#8 Gridlock 3 år siden

To serie der faktisk gør diversitet, female empowerment RIGTIG godt uden at det bliver hældt ned i Orange Man BAD! som så mange andre serier og film oftest ender ud i.

Er the Dragon Prince og The Expanse.
Synes The Dragon Prince er en god serie for yngre der omhandler forskellige seksualitet, racer, handikap og ligne uden og blive prækende.
Ja han er sort hun er lesbisk, han er bøsse og de er straight okay nu er det vidst videre med historien.
Så er der The Expanse der er flere stærke kvinder i den serie, men de er ikke stærke fordi de er kvinder, de er stærke på grund af deres handlinger.
Samtidig er der gode karakter arcs og det hele.

Så Både The Expanse og Dragon Prince burde tjene som et eksempel hvordan man laver ordentlige historier.

Skriv ny kommentar: