Det lyder ret bombastisk, men den skulle være god nok. 3D-print vil ændre verden. Det mener i hvert fald skaberne af den nye dokumentarfilm “Print the Legend”, der får premiere på Netflix den 26. september.

Se også: Tre-årig får hjælpende hånd af Iron Man

3D-print er de senere år gået fra en sjov gimmick til en seriøs teknologi, der både kan udvikle våben, proteser og reservedele til maskiner, så udsagnet er ikke så langt ude, som det måske kan lyde.

“Print the Legend” har stærke kræfter bag sig. Det er nemlig folkene bag fremragende dokumentarfilm som “Freakonomics”, “The King of Kong” og Oscarvinderen “Undefeated”, som har produceret filmen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 De4_Kia 7 år siden

3D printeren er allerede yt før den når at slå igennem.
4D printeren er langt mere interessant, har fulgt spændt med i udviklingen af den i lang tid,
og jeg glæder mig sgu til 4D printeren kommer, som jeg hellere vil bruge mine penge på ^^
Gravatar

#2 nwinther 7 år siden

Interessant. Jeg er ikke i tvivl om, at der er nogen industrier som vil ændres - og jeg tror også at der vil være mange hjem, som får en 3D-printer.

Men der er også en begrænsning. At printe i 3D er på ingen måde effektivt, når det kommer til pris eller effektivitet ved masseproducerede produkter.

At du kan printe dit eget kaffekrus giver ikke økonomisk mening, og det bliver hurtigt kedeligt at printe sin egen pistol.

IT verdenens udgave af en chokoladefondue?
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: