Relativity Studios’ nye komedie, om det berygtede Loomis Fargo-bankkup, med blandt andre Zach Galifianakis, Owen Wilson, Kristen Wiig og Jason Sudeikis på rollelisten, får ny titel.

Se også:Læs vores anmeldelse af “Tømmermænd tur-retur” her.

Filmen skulle oprindeligt have heddet “Loomis Fargo”, men nu melder Relativity ud, at den får navnet “Masterminds” i stedet.

Filmen er baseret på Loomis Fargo-røveriet, der fandt sted i North Carolina tilbage i 1997. Her stjal en chauffør og en ansat ved virksomheden hele 17.3 millioner dollars i kontanter.

Zach Galifianakis skal spille chaufføren, og er dermed én af hovedrolleindehaverne. Kuppet betegnes i dag, som et af de største bankrøverier nogensinde i USAs historie.

“Masterminds” er instrueret af Jared Hess og får premiere i de amerikanske biografer den 14. august 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med FilmzVis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Frederik Uhrbrand 9 år siden

"Loomis Faro" eller "Loomis Fargo" og "Mastermids" eller "Masterminds"???
Gravatar

#2 Andreas Ebbesen Jensen 9 år siden

Beklager fejlene, det er rettet nu :)
'I don't want to achieve immortality through my work. I want to achieve it through not dying' - Woody Allen
Gravatar

#3 ThomasEJ 9 år siden

Så kan du også lige rette den hvor du kalder Kristen Wiig for Kirsten. ;)
Gravatar

#4 smolinsk 9 år siden

Jamen Zach Galifianakis er jo blevet tynd, så alt det sjove er væk nu, han var jo den der lidt goofy guy med skæg og stor mave, tror sgu magien er væk.
Gravatar

#5 moulder666 9 år siden

Hvad er jeg egentlig gået glip af vedr. Zach Galifianakis - folk skriver tit omkring ham som om han rent faktisk kan spille skuespil, men det har jeg nu aldrig set noget der tydede på - er der noget jeg har misset?
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: