Der er en grund til, at DC Films havde Matt Reeves som favorit til at blive ny “The Batman”-instruktør. Den ser man tydeligt i den nye trailer til “Abernes planet: Opgøret” – det ser vildt ud!

Se også: DC-kilder: Matt Reeves får fuld kreativ kontrol over “The Batman”

Igen er aber og menneske splittet i sympatier, når Caesar med krop og stemme fra Andy Serkis står ansigt til ansigt i dette endelige opgør imod Woody Harrelsons karakter, Obersten.

Denne gang lider aberne store tab, og Caesar må kæmpe en indre kamp med sine instinkter for at kunne planlægge og starte jagten på retfærdighed for sine artsfæller – et slag, der vil afgøre skæbne for deres arter og fremtiden for planeten.

“Abernes planet: Opgøret” får dansk premiere d. 13. juli.

Følg Filmz på Twitter.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Geekalot 1 år siden

Ok jeg glæder mig nu :)
Gravatar

#2 cookiedude91 1 år siden

Jamen den ser jo helt fantastisk ud :D blev lidt skuffet over toeren, mest fordi nr 1 var så god, men den her ser rigtig god ud, og aberne ser bedre ud end nogensinde!
Gravatar

#3 SverriJ 1 år siden

Jeg har det lige omvendt. Synes faktisk den ser lidt dårlig ud. Jeg elskede den første. Nr. 2 not so much, men skal da helt sikkert stadig ind og se den i bio. :)
Gravatar

#4 Gorman 1 år siden

den skal da ses. Men igen et eksempel på en trailer med scener i kronologisk rækkefølge, der viser for meget af plottet i filmen - i min optik.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: