ABC har lanceret en ny trailer med musikvideo til deres kommende femte sæson af hitserien “Lost”, der får premiere på amerikansk tv 21. januar 2009.

Den nye trailer kan ses online her, men der skal advares mod en del spoilere for dem, der endnu ikke har set seriens fjerde sæson.

I traileren afsløres der desuden et logo for det fiktive flyselskab Ajira Airways, som har forbindelse til seriens hændelser. Dette flyselskab har fået sin egen hjemmeside, som kan besøges på AjitaAirways.com.

Fans af J. J. Abrams’ populære spændingsserie om de forulykkede fra Oceanic Flight 815 vil få yderligere mulighed for at blive “Lost” i den kommende sæson, da den vil få en samlet spilletid på 17 timer – og ikke 16, som det tidligere var planlagt.

Det samme vil være gældende med den sjette sæson, som vil være klar i 2010.


Vis kommentarer (26)
Gravatar

#11 Tyler Durden 11 år siden

#9

Yep! Sopranos har også været næsten uundværlig i mit univers, så Lost fik aldrig rigtig en chance. Sopranos er virkelig i en klasse for sig!

Så de første 3 afsnit af Lost, men den fangede mig ikke rigtigt. Historien virkede lidt for søgt. Så derefter et halvt afsnit i ny og næ men har nu forlængst mistet interessen. Må ud fra hvad jeg har set mene, at det må være som at give kunstigt åndedræt, hver gang forfatterne skulle udvide karakterene og deres historier igen og igen. Der kunne komme en fed 3-timers film ud af seriens hovedplot, men det virker kunstigt når plottet skal fordeles ud i over mange hundrede timer, og der hele tiden, skal smøres en ny, mere eller mindre spændende/fantastisk drejning på, for at holde det hele i live. Ved godt at man ikke skal ligge for meget i serier som denne, men åbenlys realistisk er den ikke.

Virker som overeksponeret gammel suppe, der ikke burde koges mere på. Jeg anderkender selvfølgelig at den havde nogle spændende idéer og tildels var nyskabende på områder. Så længe den fanger folks interesse vil den naturligvis også have en berrettigelse.
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#12 kasper0204 11 år siden

#10 Thank god for ignorér funktionen, som du meget snart havner på... Du er godt nok irriterende!
Gravatar

#13 Tyler Durden 11 år siden

#12

Enig!

#10

Hvorfor opretter du ikke bare en tråd, hvis du har særskilte indslag eller nyheder.

Edit: Hmmm... Måske jeg skal lave lidt selvransagelse ;-) ;-)
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#14 MakeItMonkey 11 år siden

KAN IKKE VENTE MERE!!! AHHHHH EHHHH AHHH!HHH!!!
Gravatar

#15 moulder666 11 år siden

#13 Hehe - good one!

#6-8 Tak for indsparkene. Det der virkelig gik mig på var dette:


Når de nu igennem tre sæsoner af svingende kvalitet har bygget op til, at de skal slippe væk fra øen og så endelig er sluppet væk, og så ikke tilføjer NOGET som helst om hvad der er sket, men bare skifter direkte til, hvordan han vil tilbage! For mig have det lidt samme effekt som da de var sluppet ud fra fængslet i Prison Break - pointen ved serien gik bare fløjten lige der!

En stor del af det jeg syntes var fedt ved serien var den kamp om overlevelse der var en del af det - hvordan en stor del af det var fokuseret på at skaffe mad, vand, medicin, våben, etc. etc. - og tanken om, at de først har været sluppet væk og så vil vende tilbage - det eliminerer bare den del af serien!


Men så er det da ikke helt utænkeligt, at man bør kigge på sæson 4...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#16 kasper0204 11 år siden

#15 Kampen eller nærmere tanken (for os seere) om, hvem der overlever, er rigtig spændende i sæson 4.

*Spoilere for sæson 4 følger*

Du ved, at i hvert fald Jack og Kate slipper væk. I sæson 4 vil du hurtigt komme til at kende til "The Oceanic 6" som er de 6 personer, der slipper væk fra øen og nu er kendte som de mystiske "O6" i fremtiden - det sjove er, hvem de andre 4 er, som man kan sidde og gætte/håbe på i løbet af sæsonen.

Noget andet er, at det da også er lidt spændende, hvem der befinder sig i kisten - tydeligvis én vi kender. Og det er interessant at se, på hvilken måde, de slipper væk - hvem der bliver tilbage, nogen der dør? Andre der er heldige at slippe væk... Genforenes osv. osv.

Noget helt tredje er, at fremtiden er hammer spændende (i hvert fald for mig). Det er jo noget andet at følge dem i fremtiden - og med ø-boernes mulighed for TimeTravel, så kan alt jo ske på alle mulige og umulige måder.

Jeg kunne blive ved med at skrive, men jeg synes du skal kaste dig ud i sæson 4. Der er kun 14 afsnit, så du kan næsten snuppe den og få den overstået på en aften ;o)

God fornøjelse!
Gravatar

#17 KVASAR 11 år siden

Det var da utrolig !!!!!!!!!

Der er altid en grund til man ikke sender det en som nyhed ?

Men til jer andre som er interesseret i 'James Cameron's 'Avatar'
Så Er der kommet et 50 minutter lang Nyt interview nu fra Microsoft Advance 08.
Her fortæller "James Cameron og Producer Jon Landau fra Lightstorm Entertainment".
De taler primært om 'Avatar' og teknologi, at de anvendes til projektet.
Vis i synes det er en nyhed så lavere i bare om til en nyhed !!!
Her er linket http://www.microsoft.com/presspass/events/advance/...

(Og klik på James Cameron and Producer Jon Landau of Lightstorm Entertainment)
AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide
Gravatar

#18 slayer 11 år siden

# 17: Fat nu, hvad folk siger! Din nyhed har ingen relevans i en tråd om Lost, og er derfor rent spam.

Gravatar

#19 KVASAR 11 år siden

slayer (18) skrev:
# 17: Fat nu, hvad folk siger! Din nyhed har ingen relevans i en tråd om Lost, og er derfor rent spam.


Nu er det sådan at jeg ikke gider at være uvenner med folk,

#17 var bare et svar.
At mine nyheder ikke har nogen relevant her tror jeg ikke er noget problem
Da der kommer så mange nyheder om den film fremover.

AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide
Gravatar

#20 filmz-gofferoffer 11 år siden

Lige for at skære det ud i pap:

Det er jo et problem. Folk her er irriterede over, at det, du skriver, ikke er relevant for den tråd, der hører ind under nyheden. Du kan da i det mindste respektere andre folks ønsker, hvis du ikke vil være uvenner med dem, for ellers bliver folk jo irriterede over din tilstedeværelse.

Det er fint, at du er spænt på filmen, men du informerer den forkerte målgruppe. Opret i stedet for en ny tråd inde i forummet under tagwall'en, så folk, der måske kunne være interesserede i det, du skriver, kan gå derind i stedet. Og hvis du vil gøre endnu flere opmærksomme på nyheder, kan du sende nyheden ind.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.

Skriv ny kommentar: