ABC har lanceret en ny trailer med musikvideo til deres kommende femte sæson af hitserien “Lost”, der får premiere på amerikansk tv 21. januar 2009.

Den nye trailer kan ses online her, men der skal advares mod en del spoilere for dem, der endnu ikke har set seriens fjerde sæson.

I traileren afsløres der desuden et logo for det fiktive flyselskab Ajira Airways, som har forbindelse til seriens hændelser. Dette flyselskab har fået sin egen hjemmeside, som kan besøges på AjitaAirways.com.

Fans af J. J. Abrams’ populære spændingsserie om de forulykkede fra Oceanic Flight 815 vil få yderligere mulighed for at blive “Lost” i den kommende sæson, da den vil få en samlet spilletid på 17 timer – og ikke 16, som det tidligere var planlagt.

Det samme vil være gældende med den sjette sæson, som vil være klar i 2010.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 zamm- 12 år siden

Den er da gammel den trailer!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#2 tiany 12 år siden

glæder mig til den nye sæson - synes vi har ventet i en evighed
Valar morghulis
Gravatar

#3 chandler75 12 år siden

# 1 Den rigtige er nu lagt på.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#4 kasper0204 12 år siden

Bliver helvedes godt med det ugentlige Lost-fix igen!
Kan slet ikke vente!!
Gravatar

#5 moulder666 12 år siden

Jeg har lige set slutningen af tredje sæson...og jeg har da aldrig været så skuffet over slutningen på en sæson...selv Heroes sæson 2 sluttede bedre!

Er der nogen der kan fortælle, om det er værd at starte på 4. sæson?
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 Frederik 12 år siden

@5: 4. sæson er den bedste siden den første, i min mening. Sayid's afsnit var som taget ud fra en Bourne-film, og Desmonds historie er også rigtig god.
Gravatar

#7 kasper0204 12 år siden

*Lille spoiler for sæson 4*

#5 Hvad syntes du helt præcist var dårligt? Hmm... Hvis det var dét, at man så frem i tiden, så skal du nok ikke starte på sæson 4, da man mange gange ser frem i tiden, i stedet for tilbage i tiden.

Genialt træk efter min mening, der åbner op for en masse muligheder... Men hver sin smag - ærgeligt du ikke kunne nyde sæson 3 afslutningen lige så meget som jeg gjorde! :o)
Gravatar

#8 Riqon 12 år siden

#5 -

Nu kender jeg dig ikke, så skal ikke kunne sige det med sikkerhed. Min egen oplevelse af Lost var, at den gik lidt ned i en bakkedal i 3. sæson, hvor den syntes at have stagneret i handlingen, men syntes så den havde et fantastisk comeback i den 4. sæson, hvor vi så nogle af seriens bedste afsnit indtil nu.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#9 filmz-gofferoffer 12 år siden

Har ikke rigtigt fulgt med i Lost. Det er, som om jeg bare ikke har haft tid, når nu jeg har skullet se Six Feet Under og Sopranos, men når jeg en dag har fået dem færdig, skal Lost helt sikkert have en chance mere. Det er en virkelig spændende og nyskabende serie.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#10 KVASAR 12 år siden

Breaking News.
Det er hundrede procent sikkert at der er en Teaser Trailer til 'James Cameron's 'Avatar' på vej i biografen inden 'The Day the Earth Stood Still' 12 december.Teaser Trailer varer 3.57 minutter.
AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide

Skriv ny kommentar: