I februar blev den første trailer til filmen “Showgirls: Exposed” udsendt, og den fik en hård medfart – ikke mindst i Filmz’ forum med kommentarer som ”Det ligner fandeme en omgang trash” og ”det er den værste trailer jeg nogensinde har set.”

Se også: Ucensureret trailer til “Showgirls 2”?

Nu er den anden trailer så udsendt til denne uofficielle efterfølger til Paul Verhoevens “Showgirls”, og der skal igen advares mod nøgenhed og ekstrem dårlig smag.

Filmen er instrueret af den debuterende Marc Vorlander og omhandler en stripper, som dør af en overdosis forurenet heroin, hvorefter hendes bror forsøger at finde og hævne sig på de skyldige.

Vorlander selv er også blevet gjort opmærksom på de negative røster i forbindelse med den første trailer og har en forklaring på, hvorfor folk tilsyneladende ikke “forstår” den: Det er kunst.

”Forskellen mellem kontroversiel kunst og lort er meget enkel: Kontroversiel kunst er hadet, sablet ned, diskuteret… Lort forsvinder bare ud i ingenting med det samme… Tak for det lidenskabelige had over for mit arbejde… Jeg kan ikke tage det alvorligt, men jeg sætter pris på det, da det passer perfekt ind i den kalkulerede opførsel blandt selvudnævnte filmkritikere, der ikke engang ville opdage kunst, hvis man graverede ordet i deres briller…” lyder tiraden fra den tyske instruktør.

Kunst eller lort? Bedøm selv: Se traileren her.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 rendesten 11 år siden

facepalm..
Gravatar

#22 Mads83 11 år siden

Ynglingsmoment i trailer #1: I starten, da pigen tager vægten op & går stille og roligt hen til den bevidstløse pige på gulvet (som hele tiden skifter armposition) og VOLD-SMADRER hendes hoved! Woooweee, hardcoRRRe, jeg turde næsten ikke se det...hun må ha´ fået en meeega bule bagefter....hmm...:-/
Gravatar

#23 chang 11 år siden

Forstod den ikke (den gav mig på ingen måde snerten af en historie) - må være kunst på et plan, der er alt for abstrakt og sofistikeret til mig...
Gravatar

#24 Mr.E 11 år siden

Jeg vil ikke kalde det lort .. men nærmere en omgang overprætensiøst pis, der ikke taler til andet end instruktørens eget lille virkelighedsfjerne billede.
Men ok - hvis han vitterlig er ligeglad med hvad folk tænker - så fint for ham. Men det ligner mest af alt en amatørpalette af nøgne kvinder, der mest af alt tænder instruktørens egen liderlighed, og ikke rigtig er skabt til andet end det.

Skriv ny kommentar: