I februar blev den første trailer til filmen “Showgirls: Exposed” udsendt, og den fik en hård medfart – ikke mindst i Filmz’ forum med kommentarer som ”Det ligner fandeme en omgang trash” og ”det er den værste trailer jeg nogensinde har set.”

Se også: Ucensureret trailer til “Showgirls 2”?

Nu er den anden trailer så udsendt til denne uofficielle efterfølger til Paul Verhoevens “Showgirls”, og der skal igen advares mod nøgenhed og ekstrem dårlig smag.

Filmen er instrueret af den debuterende Marc Vorlander og omhandler en stripper, som dør af en overdosis forurenet heroin, hvorefter hendes bror forsøger at finde og hævne sig på de skyldige.

Vorlander selv er også blevet gjort opmærksom på de negative røster i forbindelse med den første trailer og har en forklaring på, hvorfor folk tilsyneladende ikke “forstår” den: Det er kunst.

”Forskellen mellem kontroversiel kunst og lort er meget enkel: Kontroversiel kunst er hadet, sablet ned, diskuteret… Lort forsvinder bare ud i ingenting med det samme… Tak for det lidenskabelige had over for mit arbejde… Jeg kan ikke tage det alvorligt, men jeg sætter pris på det, da det passer perfekt ind i den kalkulerede opførsel blandt selvudnævnte filmkritikere, der ikke engang ville opdage kunst, hvis man graverede ordet i deres briller…” lyder tiraden fra den tyske instruktør.

Kunst eller lort? Bedøm selv: Se traileren her.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 CensoreD 12 år siden

Lort.
Gravatar

#2 dræber kaninen 12 år siden

Lort.
Gravatar

#3 reflec 12 år siden

den film blir et kæmpe flop... uden tvivl
Gravatar

#4 Shadow_Dude 12 år siden

Ja det ser jo virkelig virkelig skidt ud? Det ligner tilfældige klip fra div. porno film der er fundet på youtube og så efterfølgende er blevet klippet endnu mere tilfældigt sammen.. nøj det ser skidt ud..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#5 KVASAR 12 år siden

AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide
Gravatar

#6 Luffe_jensen 12 år siden

Han er da for cool, ham instruktøren. Når man kan være så selvfed, uden noget at have det i, overhovedet. Så kører man den lange stil.
Gravatar

#7 keitel 12 år siden

Troede lige jeg kunne få mig en spiller..shit noget lort - vender hellere hårdt tilbage til tube8.
Gravatar

#8 davenport 12 år siden

Udfra egen bitter erfaring, kan jeg belære med, at der er meget mindre græs på banen og meget større patter på amerikanske stripklubber!!!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#9 MOVIE1000 12 år siden

Den får vel forhåbentlig ikke premiere i DK? Eller gør den? :(
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#10 Lord Beef Jerky 12 år siden

Ser fantastisk ud! Stor kunst!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: