Streaming er ikke bare muligheden for at se film og serier, hvornår du vil. Det er åbenbart også muligheden for at se film og serier, hvor du vil. Blandt andet på toilettet, viser ny undersøgelse fra Voxmeter.

Se også: Nordkoreansk Netflix tilbyder film om dyr og Kim Jong-un

Det er Viaplay, der har fået foretaget undersøgelsen, der viser, at 14 procent af de danske unge imellem 18 og 29 år streamer, imens de er på det lille hus. Otte procent har benyttet en streaming-tjeneste på jobbet.

Samtidig er der en tendens blandt unge, hvor streaming vinder frem på bekostning af bøger, når der skal slappes af inden sengetid.

Hele 42 procent gør brug af godnat-streaming, imens tallet kun er på det halve blandt de 30-49-årige. Ingen over 65 år godnat-streamer i stedet for at læse eller noget helt tredje.

Følg Filmz på Facebook

Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 SiniSael 1 år siden

Min lokumserie er How I met your mother - ganske givet min roomie kigger underligt på mig siden jeg griner så meget mens jeg skider.
Gravatar

#2 Lard Hanson 1 år siden

Hvor længe sidder folk lige på toilettet?
Gravatar

#3 rauhe 1 år siden

huha, var lige nervøs for at streamen gik den anden vej....
Gravatar

#4 Adagio 1 år siden

Se, det her er en undersøgelse dem der bygger huse skulle tage at kigge på. Gør det standard at have skærme til streaming på toilettet :)
Gravatar

#5 Jb-film 1 år siden

De unge kan streame til de segner - de kan alligevel ikke bevare deres reelle filmindsigt!
Gravatar

#6 Kisbye 1 år siden

Jeg besørger selv efter reglen tømning på 6 sekunder. Det tager lidt ekstra tid at urinere, men det kan ikke tage mere end få minutter at få overstået et toiletbesøg ellers bør man søge læge.
Når især mænd sidder der i længere tid, så tror jeg at det måske har at at gøre med at det er et af de eneste steder de kan få fred for koner og børn. De kunne lige så godt side i en behagelig lænestol og se film/læse blade. Jeg syntes ihvertfald ikke man sidder særlig behageligt på et toiletbræt.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#7 Nickell 1 år siden

#6: Det har du ret i. Jeg nyder freden derude, når situationen tillader det.

Men jeg streamer aldrig. Mobilen skal ikke med på toilettet. Både af hensyn til bakterier og den fred, som ikke skal spoleres af det eller andet ligegyldigt metervare sitcom.
Gravatar

#8 silegnaV 1 år siden

Er antallet af mennesker med hæmoridder så stort siden de kan tilse sig tid til film derude?! Eller måske det bare er mig, der "handler hurtigt"
Noget kunne tyde på, at man er iskold eller uvidende omkring bakteriemængden. Hvis det er det første, så kan man ligeså godt tage popcorn med for hyggens skyld.
Gravatar

#9 Nicki52 1 år siden

Det er ikke indikeret hvor meget de ser på toilettet. Altså jeg kun holde ud at sidde mindst en halv time på toilettet. Men det kan være de kun ser til de er færdige, og så hår ind og ser videre.
Men hvis jeg skal streame, skal det være på fladskærm. Alt andet er for småt.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#10 BrianT 1 år siden

Streame er måske så meget sagt! Jeg kan sagtens hive telefonen frem og tjekke instagram, facebook og sjove youtube videoer, hvis jeg nu alligevel skal leverer en solid nr. 2? Men streame et helt afsnit af en serie er i overkanten!!!

Skriv ny kommentar: