Ekstra Bladet kan i en online-artikel fremvise en række nye billeder fra Nicolas Winding Refns stort opsatte vikingefilm “Valhalla Rising”, der har Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Filmen handler om den stumme, men yderst stærke kriger Enøje, der i årevis har levet i fangeskab som slave. Med hjælp fra drengen Are får han dræbt sine tilfangetagere, og sammen påbegynder de en dyster rejse, hvor de må flygte fra dusørjægere. Enøje og Are kommer ombord på et vikingeskib mod Norge, men da skibet fanges i en mystisk og tyk tåge, støder deres fartøj til slut på ukendt, fremmed land, hvor vikingerne må stå overfor en grusom skæbne, og Enøje opdager sit sande jeg.

Filmen optages uden for Glasgow i Skotland og har et budget på 35 mio. kr.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Kruspe 15 år siden

Glæder mig! Winding Refn styrer! Og den har godt nok været længe under vejs...
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Gravatar

#2 Martindan 15 år siden

er også selv helt vild med Refn... det bliver godt det her.
for cryin' out loud......
Gravatar

#3 filmz-PatrickD 15 år siden

Det bliver for fedt... Og ja, Jang styrer, men han er godt nok lidt sær, hehe. Og videobogen har grineren klip, hvor han snakker om hvor lækker han er. De har det vist også ret hyggeligt på settet med sjov og ballade...
Gravatar

#4 inflector 15 år siden

Ja det bliver spændende at se hvad det ender med. Refn har lavet et par virkeligt gode film, så der er da gode muligheder.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#5 dewin 15 år siden

Jeeez, jeg hører så til dem der ikke synes at Refn besidder noget som helst talent overhovedet, og hvad sker der for Mikkelsens kostume? hvad faen er det for nogle nymoderene jeans bukser... Viking? Det ligner jo noget de lige har købt i en Jack & Jones. Pinligt for et 36 mio. kr. projekt! Hvis den film skal vinde på noget, så bliver det sikkert det samme som han prøvede på med Pusher 3: gore... og vi ved jo alle hvilket mesterværk Pusher 3 er... *bræk*... men hvis det er nok til at blive en god film for nogen, så fred være med det.

... og nu planen om Pusher 4 og 5... JEEEEEEZ... har banken ringet igen, Refn?
Gravatar

#6 Wrangque 15 år siden

#5 Giver dig ret mht kostumet... Han ligner jo en Cowboy...

Enøje bliver en stilistisk blanding af en af den verdensberømte japanske instruktør Kurosawas tavse samuraier og western-instruktøren Sergio Leones rå cowboys.

Det skal jeg lige love for. Det er bare hverken den ene eller den anden verden vi befinder os i. På den anden sige kan vi vel ikke være helt sikre på hvordan vikingerne så ud. De kan jo have set en Leone film og tænkt "cool!"

Glæder mig til at se det endelige resultat though.
Gravatar

#7 Michael Andersen 15 år siden

5 skrev:
hvad sker der for Mikkelsens kostume? hvad faen er det for nogle nymoderene jeans bukser... Viking? Det ligner jo noget de lige har købt i en Jack & Jones. Pinligt for et 36 mio. kr. projekt!


Er det dig, Uffe Buchard? Som det fremgår af artiklen er det en kunstnerisk frihed de tager sig.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#8 DemoMan 15 år siden

Jeg kan rigtig godt lide Pusher 1 og 2 og ikke mindst Bleeder. Men jeg bryder mig dog ikke om Refn som person (virker lidt som en selvhøjtidlig nar). Men den her ser da bestemt også ud til at kunne være interessant.
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#9 davenport 15 år siden

Så får han da endnu en film at sidde og tude over....
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#10 Riqon 15 år siden

Synes til gengæld det er en rigtig god ide, at Mads Mikkelsen er stum i filmen ...
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: