Det er nu muligt at se en række nye, blodige billeder fra fortsættelsen til gyseren “30 Days of Night”, der bærer titlen “30 Days of Night: Dark Days”.

Se billederne her.

I “30 Days of Night: Dark Days” slutter Stella sig til en gruppe vampyrjægere for at søge hævn mod Lilith – den vampyr, der var ansvarlig for angrebet på hendes lille by i det mørklagte Alaska.

Filmen instrueres af Ben Ketai, der debuterer som spillefilminstruktør med projektet.

“30 Days of Night: Dark Days” udkommer på dvd herhjemme 26. oktober.

Klik her for at læse Filmz’ dvd-anmeldelse af den første “30 Days of Night”.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 gizmomis 12 år siden

#17: Ja den skiller sig ud, men for mig er det til den dårlige side og jeg kan ellers netop godt lide vampyr film.. denne mangler bare netop det jeg godt kan lide ved vampyr film.. så mig siger den absolut intet (og min mand heller ikke for den sags skyld) og synes virkeligt den var kedelig.. personerne sagde mig intet (men det er nok mest fordi historien slet ikke gjorde) og jeg var fuldstændig ligeglad med hvem der døde, ventede bare på at den skulle slutte.. men vi har jo forskellig smag.. og min ændre sig jo ikke bare fordi du ikke forstår den.. alle dem der elsker filmen bliver jo også ved med det selv om jeg ikke forstår dem..

#18: Ja på mig kom de også til at virke ufrivilligt morsomme og temmeligt platte.. og da det er en (action)gyser er det jo ikke lige meningen..
Gravatar

#22 misuma 12 år siden

Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#23 McPeter 12 år siden

Traileren ser da udemærket ud. Jeg er normalt ikke til gysere, men 1'eren var sgu god underholdning. Kunne sagtens finde på at se 2'eren også.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#24 Nicki52 12 år siden

Ja, den ser fed ud, men skal kun se den pga. der er to fra Lost med.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: