Nyt om “Resident Evil 4”


“Resident Evil: Extinction”, den tredje film i rækken baseret på det populære horrorspil, er for tiden i fuld gang med optagelser, men allerede nu er banen kridtet op til en fjerde film i serien, der vil påbegynde produktion kort efter udgivelsen af det tredje filmeventyr om Alice og hendes kamp mod firmaet Umbrella og deres zombievirus.

Det forlyder, at Jensen Ackles, der tidligere har medvirket i “Supernatural”, “Dark Angel” og “Smallville”, skulle være udset til at spille rollen som Leon Kennedy i det fjerde filmkapitel, der foreløbig bærer undertitlen “Afterlife”.

I “Extinction” er Milla Jovovich tilbage i hovedrollen som Alice, der denne gang har søgt tilflugt i Nevadaørkenen sammen med en række andre overlevende, hvor de søger hævn og håbet om at eliminere den dødelige virus, der truer med at gøre verdens befolkning til udøde.

Ali Larter har rollen som Claire Redfield, mens Sienna Guillory gentager rollen som Jill Valentine. Desuden medvirker Mike Epps, Iain Glen og Ashanti.

“Resident Evil: Extinction” instrueres af Russell Mulcahy efter et manuskript af Paul W.S. Anderson og er sat til at få amerikansk premiere til september næste år.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 rockysds 14 år siden

Éndnu en fantastisk film er på vej, det er bare íkke den her...
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#2 Confused101 14 år siden

Jeg bør sikkert søge læge for den her holdning, men jeg glæder mig til 3'eren og 4'eren...og jeg kunne lide forgængerne :-/
Gravatar

#3 denox 14 år siden

#2

Jeg fandt nu også de 2 første særdeles god underholdning, dog især 1´eren. Og jeg føler ikke behov for at gå til læge :-)
Gravatar

#4 filmz-Ruive05 14 år siden

#2
Well 1'eren havde faktisk nogle ok scener, meeeeen ring til nogen og få hjælp med det der 2'er syndrom der :-P
"Eat, Sleepy and be merry"
Gravatar

#5 filmz-Cornell 14 år siden

2'eren var fæl, men etteren var fair nok, så mon ikke jeg ender med at se nummer 3 og 4 i sidste ende selvom forventningerne ikke er store.
Gravatar

#6 Dumpduck 14 år siden

Jeg glæder mig både til 3'eren og 4'eren, og kunne GODT lide de to forrige.
Gravatar

#7 filmz-Mclane 14 år siden

Dumpduck.
Jeg glæder mig både til 3'eren og 4'eren, og kunne GODT lide de to forrige.


Amen til det mester! :) Det skal nok blive kanon :)

Gravatar

#8 moulder666 14 år siden

Weeeeeerll, et eller andet skal man jo lave, når man har tømmermænd, så jeg skal da nok få dem set...forventingerne er nok bare ikke skruet helt i vejret efter toeren! :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#9 holddakæft 14 år siden

Mmmm Ali Larter .... nice :-)
Gravatar

#10 Bohemian 14 år siden

Mmmmm Ali Larter Dobbel Nice!
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: