I forbindelse med lanceringen af den officielle filmside til “Avatar” kan 20th Century Fox i en pressemeddelelse fortælle, at man laver en særlig “Avatar”-dag 21. august.

Her udsender man et 15 minutter langt klip fra filmen til alverdens biografer i alle formater – herunder IMAX-3D, digital-3D og digital-2D. Den vil også være tilgængelige online på den netop aktiverede AvatarMovie.com.

Der er også kommet nye officielle promo-billeder fra “Avatar”, og disse kan ses på ComingSoon.net.

“Avatar” består af en kombination af CGI, motion-capture animation og live-action og har været længe undervejs. Det er James Camerons første spillefilm, siden han instruerede “Titanic” i 1997.

“Avatar” får verdenspremiere 18. december.Vis kommentarer (54)
Gravatar

#21 Christian Voldborg 14 år siden

Folk snakker om, at "Avatar" bliver lige så "game-changing", som da "Star Wars" i sin tid udkom. Wauw, det tegner virkelig godt. Men har altid haft den største tillid til James Cameron. Han er en af de mest ambitiøse og geniale filminstruktører nogensinde. "Terminator Salvation" fungerede udmærket som en slags "teaser" i forhold til, hvad Sam Worthington er i stand til. Han er en utrolig dygtig skuespiller, der er klar til at erobre Hollywood. Velfortjent.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#22 filmzkim 14 år siden

Overrated!
Gravatar

#23 filmz-jonasgr 14 år siden

Jeg ser frem til den film, men det er nu ikke den jeg ser mest frem til. Jeg aner ikke engang hvad den handler om, andet end at det er Science Fiction. Desuden er den blevet hypet i en sådan grad, at den allerede nu er begyndt at kede mig. Jeg tror og håber at den bliver god, men nu er Camerons film jo ikke ligefrem kendte for at være spækket med de store skuespilspræstationer og da det er det som jeg går mest op i når jeg ser en film.

Jeg er så også af den mening at Cameron ikke endnu har lavet et decideret mesterværk.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#24 mr gaijin 14 år siden

#22 Hvordan kan du sige overrated om en film, der endnu ikke er blevet set af nogen?

Gad vide, hvorfor mennesker er så superglade for at bedømme ting og putte dem i kasser, at de sætter sig fast på en vurdering af en film et halvt år, før nogen har set noget som helst. Jeg forstår det ikke.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#25 Kyllingebenet 14 år siden

#24

Det samme kan man jo sige om de mennesker, der før de har set den endelige vare - om ikke engang har set en trailer - rose projekter til skyerne. Indtil videre er der ikke rigtig blevet lækket så meget om filmen, men alligevel mener folk at det er det sygeste shit siden whatsoever - det er at overhype det. ;-)

Jeg ser skam frem til denne film, men jeg vil ikke sige noget om selveste filmen, før jeg har fået en prøvesmagning eller lignende. :-)
Gravatar

#26 metabolid 14 år siden

"overhyped"?! - tjah ved ikke rigtig, det ihvertfald ikke pga Cameron/20th, det fanme længe siden så stort et projekt har været holdt udenfor medierne så længe og så tæt på release. Men ok det ændrer sig nok i slutningen af august. Det skal nok gå hen og blive banebrydende, det jo trods alt Jim C...
Gravatar

#27 Highland Park 14 år siden

#25: Arh, mig bekendt er der ikke mange her på Filmz, der har udtalt sig om andet end deres forventninger til filmen, og det gør vel ikke noget, at folk glæder sig og ser frem til resultatet - det gør du jo også selv. Hvem er det, der, ifølge dig, har udtalt sig om selve filmen?
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#28 metabolid 14 år siden

Yey - til de interesserede - faldt lige over et kort, men ret godt interview med James Cameron omkring Avatar. Det blev publiceret for ca. en uge siden :)

http://www.filmjournal.com/filmjournal/content_dis...

Her et par gode citater :) "I make movies for the geek in myself. I like this film. It’s the shit" - haha typisk Cameron.

SPOILER WARNING

"We riff against it. Sigourney [Weaver] plays a character that is very different from Ripley [her character in “Aliens”]. She is not a warrior at all. She’s very different in demeanor and in her narrative purpose. We had fun with that. In a lot of ways, it’s the anti-“Aliens.”
Gravatar

#29 KVASAR 14 år siden

Hvis Imperial viser det 15 minutter lange klip i 3-D, så er der ingen tvivl om at det skal
ses der ... !@!@!!
Michael Andersen i lavere vel et arrangement i Klovborg Kino den 21. august ???

Variety lavede et udmærket interview med James Cameron på det overståede Comic-Con,
hvor man får en del svar på "Avatar", og det kan ses herunder.

-- Se [url=

Highland Park jeg synes hans manke er blevet endnu længere ... :D

Det kunne godt ligne at James Cameron skal på storvildtjagt med sin Big gun.

-- Billede her

Og hænge et nyt trofæ fra Pandora op over sin pejs der hjemme.

-- Billede her
AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide
Gravatar

#30 Highland Park 14 år siden

KVASAR (29) skrev:
Highland Park jeg synes hans manke er blevet endnu længere ... :D

Ooh...
Så kan jeg trygt lade min fortsætte med at gro.

KVASAR (29) skrev:
Det kunne godt ligne at James Cameron skal på storvildtjagt med sin Big gun.

-- Billede her

Det er hvert fald god stil, at han lige skal afprøve våbnet selv. Jeg vil dog ikke påstå, at det kommer bag på mig.
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: