Sci Fi Wire har talt med instruktøren Zack Snyder og hans kone, produceren Deborah Snyder, omkring, hvilke planer Warner Bros. har for dvd- og Blu-ray-udgivelsen af “Watchmen”, og parret kan bekræfte, at der vil være op mod fire forskellige udgivelser i forbindelse med filmen til de mange fans:

• “Watchmen” – biografversionen
• “Watchmen Director’s Cut”
• “Watchmen: Tales of the Black Freighter”
• “Ultimate Watchmen Cut”

Når “Watcmen” får biografpremiere i næste måned, vil filmen have en spilletid på ca. 2 timer og 37 minutter, men det vil kun være den første udgave af flere versioner af filmen.

Efter biograf- og IMAX-udgivelsen vil der følge en særlig Director’s Cut-version på dvd og Blu-ray, der integrerer de scener, der måtte udelades fra biografversionen, og som får en spilletid på omkring 3 timer og 10 minutter, beretter Zack Snyder. ”Den tre-timer lange Director’s Cut vil faktisk være den første dvd-udgivelse af filmen og vil blive udsendt omkring dette års Comic-Con i juli,” tilføjer Deborah Snyder, og er salgstallene er stærke nok, vil den forlængende udgave måske også blive vist i udvalgte biografer.

Kort efter “Watchmen” udsendes i biograferne i marts, udkommer den sideløbende animerede dvd-film “Tales of the Black Freighter”, en tegneserie, der læses af en af figurerne i “Watchmen”-tegneserien. En trailer til det tidligere omtalte projekt kan ses her.

Foruden dvd-udgivelsen af den normale biografversion af “Watchmen” udkommer til slut, hvad der kaldes det “Ultimative Watchmen Cut”, der integrerer den animerede tegneseriefortælling “Tales of the Black Freighter” ind i filmen på samme måde, som tegneserieromanen flettede den ind i bogens fortælling i brudstykker. Dette vil inkludere særlige scener, der er blevet filmet for at tage seerne ind i animationssekvenserne og ud igen. Denne version kunne meget vel løbe op i en spilletid på 3 timer og 25 minutter, kan Zack Snyder afsløre.

Warner Bros. har tilsyneladende også planer om at gøre noget særligt ud af filmenes indpakning, og derfor vil der også være flere forskellige specialudgaver at samle på. Deborah Snyder fortæller: ”Jeg ved, de har planer om en masse ting. Jeg så faktisk de her sindssyge Rorchach-æsker og Ugleskibsæsker, der muligvis også kommer.”

Indtil alle disse forlængede udgaver af filmen vil være klar til hjemmebiograferne, vil den “almindelige” biografudgave af “Watchmen” kunne ses i danske biografer fra 20. marts.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 El Duderino 15 år siden

3 timer og 25 min !!! hvad sker der !!
Gravatar

#2 Metallan 15 år siden

Jeg har ligehaft et lille uheld i bukserne !!
Gravatar

#3 Spanner 15 år siden

Metallan (2) skrev:
Jeg har ligehaft et lille uheld i bukserne !!


Det er ikke uheld, hvis det sker af glæde
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#4 elwood 15 år siden

Ultimativ udgave i HD, men en obskør blæret indpakning, man bare er nødt til og ha ja tak.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 filmz-bigemaster666 15 år siden

syndes altså i trailern at der ikke bliver sagt så meget der bare musik og lidt råb i den første trailer var der lidt snak men de andre syndes jeg ikke der kom noget. Er det bare mig?
I am better known as Erlinggur666
Gravatar

#6 Lethal Injection 15 år siden

Skal hel klart ejes! Watchmen FTW! :D
Ville dog ønske de gav The Dark Knight "the same treatment" :/
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#7 filmz-Kadann 15 år siden

Jeg napper gerne den store udgave, forudsat filmen ikke er noget bras, that is.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#8 filmz-bigemaster666 15 år siden

#6 så tjener de nok mere end en milliard hehe, men tror Nolan har givet hele bundtet som vi så i biografen. Batman film må ikke vare over 2,5 time syndes jeg medmindre Nolan styre skuden
I am better known as Erlinggur666
Gravatar

#9 Kruse 15 år siden

Ultimate udgave på Blu-Ray FTW!!!!
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#10 Michael Andersen 15 år siden

#1 Masser af slow-motion.
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: