Til efteråret vender vi endnu engang tilbage til Panem i en tid, hvor de offentlige sete ofringslege og folkelige helte skulle promoveres, men ikke realiseres. Denne gang er det dog lidt anderledes.

Til november kan vi forvente endnu et kapitel i “Hunger Games”-franchisen. Dog er det ikke med udgangspunkt i livet efter afslutningen på et succesfuldt oprør, ala en billede af Frankrig efter den Franske revolution. I stedet fokuserer “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” på det fejlfyldte oprør, som ledte til begivenhederne i trilogien med Jennifer Lawrence som oprørsleder.

74 år før de velkendte begivenheder i serien fandt ‘The Dark Days’ sted: En tre-årig krig, hvor distrikterne forsøgte at nedkæmpe den daværende regering. Nærtliggende med oprøret fandt den 10’ende udgave af “The Hunger Games” sted. Her var den kommende tyranniske præsident, Coriolanus Snow, blot 18 år og sat til at være mentor for en deltager i næste omgang masseunderholdning. Først irriteret over at hjælpe en deltager fra det fattige ‘Distrikt 12’ finder han hurtigt en romantisk og taktisk interesse i hende.

Baseret på plakaten kan vi forvente en æstetik nærliggende til den første trilogi og en premiere den 17. november. Både sangfuglen og slangen har deres opmærksomhed rettet mod det samme gyldne lys, så man kan fornemme, at der er en fælles interesse og konkurrence mellem dyrene. Hvem dyrene symboliserer kan læses ud fra filmen, når den udgivesVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: