Legetøj er det nye sort i Hollywood. Dette års ”LEGO Filmen – Et klodset eventyr” blev en gigantisk succes, og Hollywood arbejder lige nu på en fortsættelse samt en filmatisering af det populære legetøj Ninjago. Skal man tro Variety er tiden nu kommet til legetøjet Playmobil.

Se også: Batman får sin egen LEGO-film

Et Paris-baseret produktionsselskab ved navn ON Entertainment har slået sig sammen med selskaberne Wild Bunch og Pathe for at lave en filmatisering af Playmobil-legetøjet.

Bob Perschetti, der tidligere har været involveret i animationsfilmene “Den bestøvlede kat” og “Monsters vs. Aliens”, er hovedansvarlig for projektet. Det er endnu ikke afgjort, hvem der skal instruere eller skrive filmen om de små plastikmænd.

Playmobil blev skabt af tyskeren Hans Beck tilbage i 1970’erne og Playmobil-legetøjet er blevet solgt i 2,7 milliarder eksemplarer på verdensplan siden da.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 ravnen 5 år siden

Fedt. En fransk film om et ikke særligt innovativt legetøjsfirma. Det lyder som en film man kan skrabe op af Aldi's roddekasser for 10 kr. næste år.
Gravatar

#2 Kisbye 5 år siden

#
Syntes godt nok ikke jeg ser særlig mange franske film i rodekasserne rundt omkring i dagligvareforretningerne. Det er for det meste ligegyldige amerikanske mainstreamfilm. Men det kunne da være jeg skulle gå i Aldi.

Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

Skriv ny kommentar: