Den demokratiske præsident-kandidat Pete Buttigieg blander sig nu i debatten om hudfarven på fremtidens Magneto og Professor X.

I sidste uge kom det frem, at Marvel Studios muligvis overvejer at ændre hudfarven på X-Men-karaktererne Magneto og Professor X fra hvid til sort – læs om det her.

Nu er der gået politik i det spørgsmål, da den demokratiske præsident-kandidat Pete Buttigieg blev spurgt ind til den debat:

”Der er ikke noget hvidt ved de roller. Skuespillerne, der portrætterede Magneto and Professor X, har helt sikkert været strålende, men ikke fordi de var hvide… Jeg går kun op i, om det bliver godt,” siger Pete Buttigieg til TMZ.

Ser man til tegneserierne fra Marvel Comics er det korrekt, at Professor X/Charles Xavier som sådan ikke er defineret ved sin hudfarve. Lidt anderledes står det til for Magneto/Erik Lehnsherr.

Erik Lehnsherr er i tegneserierne født ind i en jødisk familie i 1930’ernes Tyskland, hvilket medførte, at han siden mistede sine forældre i Auschwitz.


Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Mejse 1 år siden

#10 den scene blev jo netop droppet og erstattet af en uden mutanter så det ved vi altså ikke :) vi ved at de overvejede om de skulle smide det ind, men valgte ikke at gøre det, du kan ikke baserer hvad vi ved på ikke brugte scener altså :D

når det er sagt, så er der naturligvis tonsvis af måder man kunne få det til at fungere på :) at gøre ham ikke jødisk er bare en af dem :)
Gravatar

#12 Justin 1 år siden

#9
Med glæde ✌️
Gravatar

#13 Star Trek fever 1 år siden

Justin (12) skrev:
#9
Med glæde ✌️


Så vil jeg finde popcorn frem.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Skriv ny kommentar: