Under premieren på thrilleren “The Killer Inside Me” på filmfestivalen Sundance måtte filmens stjerne, Jessica Alba, forlade biografen midtvejs under forestillingen – og hun var ikke den eneste, der pludselig måtte søge ud af biografens mørke. Grunden hertil: En udpenslet, blodig sexscene.

Det bliver rapportet, at flere biografgængere forlod filmfremvisningen, da de blev foruroliget over filmens groteske sexscener og sadomasochistisk vold. I en anmeldelse hos The Hollywood Reporter beskrives filmens vold således: ”Det er ultrarealistisk og uudholdeligt at se på og ifølge nogle pulikummer er der ingen undskyldning for det.”

I filmen, der bygger over Jim Thompsons roman, spiller Jessica Alba en prostitueret, der bliver involveret med en sadistisk morder, spillet af Casey Affleck.

Filmens mest grafiske scene skulle være en sekvens, hvori Affleck ifører sig et par sorte læderhandsker, hvorefter han gentagne gange slår Albas karakter i ansigtet til det bare er en blodig grødlignende masse.

Instruktøren Michael Winterbottom (“A Mighty Heart”) blev efter fremvisningen påtalt af en stødt biografgænger, hvortil filmskaberen kunne forklare: ”Når man læser bogen, er den utroligt chokerende. Men volden skal jo forestille at være afskyelig.”Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 Collateral 11 år siden

#2: Har desværre ikke set "Irréversible", men syntes scenen i "Pans Labyrint" er ret hardcore.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#22 Michael Andersen 11 år siden

#20 Nej, det er som elwood siger. De lange promotrailere indeholder næsten altid slutningen, da de ikke lavet til folk som gerne vil se filmen, men til filmselskaber osv. som skal købe filmen på baggrund af en "hele filmen på 5 minutter"-promo. Der har ikke været en rigtig trailer endnu, men hvis filmz bliver ved med at vise promotrailere behøver vi dem heller ikke mere, for så har vi alligevel set det hele. Så derfor: hold promotrailere langt væk fra filmfans.
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: