buster / filmz.dk

Reboot af “Busters verden” er på vej


Bjarne Reuters fortælling om Buster Oregon Mortensen bliver filmatiseret på ny. 

1 1984 lavede Bille August “Busters verden”, der var baseret på Bjarne Reuters bog af samme navn.

Filmen og dens ørehængende kendingsmelodi er siden blevet allemandseje. Nu bliver historien filmatiseret igen til en ny generation af børn.

Fortællingen hander om drengen Buster Oregon Mortensen fra Brønshøj, der har det svært med kammerarterne i skolen – til gengæld kan han trylle.

Titlen på rebootet bliver “Buster”, og der er navne som Manfred Weber, Kerstin Jannerup Gjesing, Ibi Støving, Magnus Millang og Henning Jensen på rollelisten, mens Martin Miehe-Renard instruerer.

Læs også Dansk biografrabat i 20/21: Disse 10 film kan ses til halv pris

“Buster” får premiere den 17. juni 2021.

 

 Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Ryder666 5 måneder siden

Åh nej, hvorfor ødelægge et af de bedste barndomsminder?

Heldigvis har man frihed til at springe rebootet over.
Gravatar

#2 Andyana Jones 5 måneder siden

#1
Ville nu mene 37år er ok for et remake, måske en chance for at give en ny generation nogle dejlige barndomsminder.
Gravatar

#3 MartinEH 5 måneder siden

Håber bare ikke, at de rører Nana...
Gravatar

#4 Reborn Sith 5 måneder siden

#3 Bare rolig, hende fucker de helt op. Det bliver en af de nye moderne kunstnere, der ikke har en tone i livet. Og helt sikkert også en af den rette diversitet.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#5 Johnny42 5 måneder siden

Jeg ved godt det er in at snakke om reboot, men kan man ikke bare kalde det for en ny filmatisering eller fortolkning. Ved reboot lægges der nærmest op til at den gamle film ikke eksisterer og fuldstændig ignoreres og den bliver også straks sammenlignet med den gamle film.

Hvis den nye skulle vise sig at være det argeste pis, vil jeg da håbe at dem der ikke har set den gamle får set den. Det var dengang der blev lavet intelligent børnefilm. I dag går det meste bare op i fjol og hat og briller. Derfor har jeg heller ikke den store tiltro til denne film, men måske bliver man overrasket. De skulle tage at kigge mere efter, hvordan Pixar gør det.
Gravatar

#6 Deadpoolz 5 måneder siden

igen igen igen igen vi skal ødelægge barndommen, hvorfor ikke prøve at lave noget NYT istedet for at genbruge og ødelægge klassikkere ?! Har man virkelig ikke mere fantasi end tage og lave noget der allerede er lavet ?
og skal Buster så måske være en lille pige nu istedet ? eller ??
Gravatar

#7 Ryder666 5 måneder siden

Hvis det bliver med en pige i hovedrollen, kan de jo passende kalde hende for Esther.

Esthers verden...

Hvis den originale i anledning af remakets premiere, kunne de passende udseende den originale Busters Verden i biograferne. Busters Verden 83/84 kunne godt lokke mig i biografen. Det er jo ren nostalgi. Men så skal det være en god kopi, og ikke bare dvd over projektoren som de gjorde med Rambo marathon.
Gravatar

#8 Ryder666 5 måneder siden

Ryder666 (7) skrev:
Hvis det bliver med en pige i hovedrollen, kan de jo passende kalde hende for Esther.

Esthers verden...;-)

Hvis den originale fik repremiere, i anledning af remakets premiere, kunne de passende udseende den originale Busters Verden i biograferne. Busters Verden 83/84 kunne godt lokke mig i biografen. Det er jo ren nostalgi. Men så skal det være en god kopi, og ikke bare dvd over projektoren som de gjorde med Rambo marathon.


Indlæg rettet i quote/citat.
Gravatar

#9 Andyana Jones 5 måneder siden

Deadpoolz (6) skrev:
igen igen igen igen vi skal ødelægge barndommen, hvorfor ikke prøve at lave noget NYT istedet for at genbruge og ødelægge klassikkere ?! Har man virkelig ikke mere fantasi end tage og lave noget der allerede er lavet ?
og skal Buster så måske være en lille pige nu istedet ? eller ??


Jeg savner selv originalitet. Men med det sagt, så forstår jeg ikke dette had til reboots.
De har eksisteret i 80 år nu.
Dracula, king kong, tarzan, a star is born og spartacus. Er blandt få der har været igennem møllen. Jeg selv fortrækker den gamle ben-hur. Men derfor må de da gerne forsøge at lave en opdateret version for min skyld, hvis det lykkes, fedt?! Hvis ikke, så ser jeg jo bare de gamle igen.
Der var da ikke mange der græd da Nolan gik igang med batman og kaldte det uorginalt?
Bare undrende.
Man vælger jo selv hvad man ser. Jeg blander mig jo heller ikke i hvad for noget lort min datter ser. Men glæder mig da til at se både den gamle og den nye busters verden med hende og høre hvad for en hun syntes er bedst.
Jeg blev da også tvansindlagt til gamle westerns med min far, men ville da hellere se Last Man Standing, end a fist full of dollars 1964, Bodyguard 1961.

I dag er det dog noget andet da min film kærlighed er udvidet og jeg ved hvad der er godt.
Men det er jo noget jeg har lært.
Men så da gerne en ny version af en film engang imellem. Det sku da interessant at se hvad de finde på. De kan jo ikke lave dem 1 til 1.

Skriv ny kommentar: