“The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson er interesseret i at instruere dele af Sæson 2 af “The Mandalorian”.

Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard og Taika Waititi er episode-instruktører på Sæson 1 af Jon Favreaus Disney Plus-serie, “The Mandalorian”.

Star Wars-serien har fået en positiv modtagelse efter de første fire afsnit, hvilket nu får Rian Johnson til at drømme om at instruere et afsnit af Sæson 2.

“The Last Jedi”-instruktøren vil gerne blive involveret i “The Mandalorian”, men det bliver dog næppe aktuelt:

”Helt klart! Hvis jeg havde tiden, så ville jeg være der med det samme,” siger Johnson til CinemaBlend podcast.

Rian Johnson er snart biografaktuel med “Knives Out”, hvorefter det er planen, at han skal skabe en ny Star Wars-trilogi til Lucasfilm. Derfor er der næppe tid til også at instruere “The Mandalorian”.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Geekalot 4 år siden

Fatter ikke de stadig vil have manden til at lave Star Wars film...
Gravatar

#2 Gridlock 4 år siden

Så... hiv manden der i den grad fik en masse fans til og vende sig i afsky fra Star Wars til og instruere et afsnit af en serie der ind til videre ser ud til og være det eneste der muligvis kan rede Star Wars...

Så dum er Disney alligevel ikke..
og nej Disney dette er ikke en udfordring til og vise i faktisk kan være så dumme.
Gravatar

#3 gladiator 4 år siden

Disney burde jo have slettet The Last Jedi, og sagt det hele var en drøm, for derefter at lave en ny 8'er og så en 9'er om 2 år...

Det er en af de største blundere, i nyere tid, når det kommer til en instruktør, der smadrer en serie fuldstændig.

The Force Awakens står tilbage som en mesterværk, da den forstod at ære de gamle skuespillere, i form af Han Solo, som jeg næsten synes filmen er en kærlighedserklæring til.
Gravatar

#4 Gridlock 4 år siden

#3 ære ære det ved jeg nu ikke.
Den begik sin del af fejl Luke Skywalker forsvinder på grund af hvad hans nevø gjorde... måske den Luke vi kendte fra episode 4 ville gøre det, ikke den Luke der stod tilbage efter episode 6.
Han solo der endte med og være en dead beat dad der skred fra Leia så snart noget gik galt.. Igen den Han Solo vi efterlod i Episode 6 ville ikke gøre det.

C3PO og R2D2 blev begge behandlet som glorificeret cameos og ikke så meget andet.
Du kunne seriøst cutte dem begge to ud af filmen og de ville ikke gære det store.

Også filmen missede en gylden chance for og forene Luke, Han og Leia på storskærmen efter de ikke havde været set i sammen i 22 år.
Den chance pissede filmen væk ved og nakke Solo.

Så nej synes ikke Force Awakens ligefrem ære Star Wars.
Jo den såede kimen til hvad der kunne ha været en interessant forsættelse, men det gør den stadigvæk ikke til en god Star Wars film.
Gravatar

#5 Star Trek fever 4 år siden

Hvis de bruger Ruin Johnson, så ender det i Ruin
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#6 Johnny42 4 år siden

Uanset hvad må de gerne snart komme med en afklaring, frem for at blive ved med at lurrepasse. En officiel udmelding om fremtiden skulle de gerne komme med i januar.

Jeg vil da håbe at det Kathleen Kennedy har sagt har været ment som en joke eller taget ud af kontekst, for Star Wars er en af de franchises med mest kilde materiale. Ingen siger at man skal overføre noget en-til-en til film, og det meste er ikke canon, men det kan alt sammen tjene som inspiration, så det med at man skulle starte på fuldstændig bar bund er forkert.

Skriv ny kommentar: