Ridley Scott filmatiserer Aldous Huxleys “Fagre nye verden”


Instruktøren Ridley Scott planlægger en filmatisering af Aldous Huxleys klassiske dystopiske sci-fi-historie “Fagre nye verden” fra 1932.

“Fagre nye verden” omhandler en verden, hvor menneskene er inddelt i kategorier, bestemt før fødslen, og lever i en tilsyneladende bekymringsfri tilstand igennem stoffet soma og den renselse af samfundet, der har fundet sted. Historien følger psykologen Bernard, som ikke finder verden nær så perfekt, som resten af samfundet.

Scott nævner, at der ikke foreligger noget manuskript til filmen endnu, og han fortæller derudover, at det var Leonardo DiCaprios produktionsselskab, der bragte ham projektet, og der går samtidig spekulationer om, hvorvidt DiCaprio også vil være at finde foran kameraet.

Scott og DiCaprio har tidligere arbejdet sammen på filmen “Body of Lies”, der får premiere 28. november.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 frz 12 år siden

Det kan godt gå hen at blive RIGTIG spændende... Mange Sci-Fi klassikere mangler at blive filmatiseret - måske en ny trend, hvis denne kommer til at gå godt :)
Gravatar

#12 kayzee 12 år siden

Den er faktisk filmatiseret hele to gange. Godt nok kun til TV men alligevel. Jeg husker svagt 1980-udgaven. Måske ikke den store kunst i forhold til bogens potentiale, men den gjorde alligevel indtryk på en scifi-hooked teenager. Glæder mig over at det er Scott, der tager den til det store lærred. Fedt!

Skriv ny kommentar: