Er Harrison Fords replikant-jæger i virkeligheden selv replikant? Det er spørgsmålet, mange stiller sig selv, efter de har set Ridley Scotts originale “Blade Runner”. Nu giver instruktøren selv svaret.

Se også: Ridley Scott prioriterer “Prometheus 2” over “Blade Runner 2″

Undervejs er der små tegn på, at Deckard muligvis selv er replikant, på samme vis som dem han slår ihjel. Og det er helt rigtigt forstået:

”Selvfølgelig er han Replikant! Det må han selv indse,” siger Scott til Yahoo og henviser sikkert til den kommende “Blade Runner 2”, hvor Harrison Ford igen medvirker. Her skal Fords Deckard altså selv indse, at han er replikant.

Dog kan det undre, at Deckard kan medvirke i en “Blade Runner 2”, der foregår flere årtier efter originalen. Replikanter kan som bekendt kun leve i fire år:

”Det svarer jeg ikke på. Du må se historien selv. Det hele kommer til at give mening,” forsikrer Ridley Scott, der er med til at skrive “Blade Runner 2”, men som har overladt instruktørstolen til Denis Villeneuve.

Det er endnu uvist, hvornår “Blade Runner 2” får premiere.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 KhalidHamid12 6 år siden

Håber så meget, at den lever op til den første.
Gravatar

#2 SpielbergFreak 6 år siden

KOM NU VIDERE. Det er en over 30 år gammel film. Alle har fattet at Deckard er en replicant.
Næste spørgsmål :-)
Gravatar

#3 Kodor 6 år siden

To quote Harrison Ford from another film: "I've got a bad feeling about this!"
Gravatar

#4 Doctor Doom 6 år siden

Dog kan det undre, at Deckard kan medvirke i en "Blade Runner 2", der foregår flere årtier efter originalen. Replikanter kan som bekendt kun leve i fire år


Alle disse teorier med enhjørninge osv. har der været tærsket langhalm på i årtier. Men den med four year lifespan var en feature, som de kunne indbygge. Det havde Rachel vist heller ikke - i hvert fald ikke i den originale bio-version, hvor de kører væk sammen til sidst. Jeg er ikke geek på dette felt, men nettet byder vist på timelang læsning herom.

Skriv ny kommentar: