Filmskaberen Rob Cohen, der snart er biografaktuel med “Mumien: Drage-kejserens grav”, og som tidligere har stået bag bl.a. “xXx” og “The Fast and the Furious”, har annonceret, at han skal producere en genindspilning af kultklassikeren “The Monster Squad” hos Paramount Pictures.

I originalfilmen fra 1987, der på dansk gik under titlen “Monsterklubben”, allierer den genopståede grev Dracula sig med en række andre legendariske monstre, deriblandt mumien, ulvemanden og Frankensteins monster, for at underlægge sig verden, men en gruppe unge gysernørder sætter sig for at forpurre blodsugerens planer.

Cohen udtaler: ”Jeg har ventet på at kunne afslutte [den tredje ‘Mumien’-film], så jeg virkelig kunne gå i gang med at planlægge genindspilningen. Måske vil jeg instruere den, eller måske vil en anden med mig som producer. Jeg har virkelig høje tanker om den film… Jeg mener, hvor fed er den film ikke med Mumien, Wolfman, Uhyret fra den sorte lagune, Dracula, Frankensteins monster – alle i samme film. Tiden er perfekt til en genindspilning!”

Rob Cohen fungerede desuden som executive producer på den originale “The Monster Squad”, der blev instrueret af Fred Dekkar.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 frz 14 år siden

Kun mig der aldrig har hørt om den film?
Gravatar

#2 zombieman 14 år siden

Den er klasse kan du så få den købt

http://www.dvdpacific.com/item.asp?ID=804546
Lick my plate you dog dick
Gravatar

#3 FixX 14 år siden

Helt enig med #2 den originale skal man se hvis man ikke allerede har gjort det :)
Gravatar

#4 Ju9or 14 år siden

#1:
Jep - det er vist kun dig... :)

Jeg kan huske at jeg har været omkring 10 år da jeg så den første gang. Jeg tror stadig den ligger hjemme ved de gamle som en gammel optagelse på et VHS-bånd et sted... :o)
Gravatar

#5 moulder666 14 år siden

Hmm - det kunne også være helt vildt godt med en filmatisering af Dennis Jürgensens version, hvor nørden Freddy bliver venner med varulven, vampyren og Frankenstein (der hele tiden taber sit hovede, fordi han ikke kan lade være med at pille ved møtrikken)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 Riqon 14 år siden

#1 - You're not completely alone, brother.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 Riqon 14 år siden

#5 - Efter at have set, hva "Kærlighed ved Første Hik" blev til ved jeg ikke, hvor opsat jeg er på flere Jürgensen-film :p
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 filmz-nwinther 14 år siden

Hed den ikke "Monsterpatruljen"?

Skriv ny kommentar: