I en samtale med den britiske radiostation Heart udtaler Al Pacino, at han og Robert De Niro planlægger deres næste film sammen – en komedie, hvor de meget vel kan ende med at spille søstre.

”Det er en god idé. Det kunne være noget for os at arbejde på. Robert har lavet nogle gode og meget succesfulde komediefilm, og han har klaret overgangen virkelig godt, uden problemer. Han var fantastisk. Han har genopfundet sig selv om og om igen, og lige dét tager et meget specielt talent,” udtaler Pacino.

”Vi kunne bestemt gøre det, jeg kan godt lide idéen. Vi kunne spille søstre. Det kunne ske… Hvem ved?” tilføjer De Niro.

Makkerparret kan snart opleves sammen i filmen “Righteous Kill” – deres først samarbejde siden “Heat” fra 1995.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Blacksanta 15 år siden

Af en eller anden grund, så tror jeg ikke man skal tage "Vi kunne bestemt gøre det, jeg kan godt lide idéen. Vi kunne spille søstre. Det kunne ske... Hvem ved? alt for seriøst.. Han påpeger bare, at de kunne finde på hvad som helst..
Gravatar

#2 lagoni 15 år siden

Ja, det lyder mere som en sjov udtalelse, der skal forklare de arbejder godt sammen end planer. Virker som lidt for tyndt nyhedsgrundlag.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#3 Wrangque 15 år siden

I smell White Chicks Remake!?
Gravatar

#4 filmz-Is 15 år siden

Gravatar

#5 Dragon_Claw 15 år siden

De skal da lave en amerikansk remake af "Nonner i løbetid" ;-)
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#6 Michael Andersen 15 år siden

#5 Den har De Niro vist engang lavet en slags prequel til ;)
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: