“Iron Man”-stjernen Robert Downey Jr. så gerne, at heltinden Ironheart kom med i fremtidige MCU-film
I Marvel-tegneserierne tager den 15-årige Riri Williams over for Tony Stark under navnet Ironheart.
Det samme kan en dag ske i MCU-filmene, hvis det står til “Iron Man”-stjernen Robert Downey Jr.
Ironheart-forfatteren Eve Ewing præsenterede MCU-stjernen ved en gallamiddag, hvor Downey Jr. efterfølgende har sagt, at Ironheart burde være med i MCU.
Der er på nuværende tidspunkt ikke officielle planer om en “Ironheart”-film, eller at heltinden skulle være med i en anden film i franchisen, men det passer ind i Marvels Phase 4-planer, der blandt andet inkluderer mere mangfoldighed – læs mere om det her.
The real story here is that @RobertDowneyJr said publicly in a room full of people that #Ironheart should be in the MCU. I went straight back to the press area afterward and was like YOU ALL HEARD IT, WRITE THAT DOWN https://t.co/WoursjnRdW
— wikipedia brown, consistent hand-washer (@eveewing) June 16, 2019
#11 Alex- 5 år siden
#12 HighFlyer15 5 år siden
Lige med den karakter gjorde det mig ikke særlig meget. Især fordi det først blev fortalt efterfølgende og det var en super god måde at smide et helt hold af forskere ind i en karakter og så tilgengæld også lige få en kvindelig skuespiller med. Det havde været noget rod hvis der skulle være 12(var det 12?) andre skuespillere i alle scenerne hvor de snakker om meget få ting.
Godt nok er de Russere og kvinder ville på ingen mulig måde have fået lov til at få adgang til de ting hun beder om igennem hele serien, men det var alligevel ikke et brud på realismen i mine øjne.
Hvis bare alle andre serier/film kunne gøre det ligeså "godt", men resultatet er altid noget rod. De kunne ikke engang lave en kvinde scene i Endgame uden at folk rullede øjne, mig selv inkluderet.
#13 Bishop 5 år siden
Lige netop i Chernobyl serien var det et godt træk og ikke et forsøg på at være "politisk korrekt" Serien skaber Craig Mazin har selv udtalt at Ulana Khomyuk også er en anerkendelse til de mange kvinder der arbejdede inden for forskning og medicin i det gamle Sovjet.
#14 SublimeKen 5 år siden
Jeg tror også mest bruddet på realismen fandt sted for mig, da jeg rent faktisk begyndte og undersøge hvilke ting rent faktisk havde fundet sted efter jeg havde set serien. Må indrømme jeg blev lidt skuffet, da jeg havde et indtryk af at, af mange af scenerne var rigtig historie. Der hvor jeg blev mest skuffet var netop det med at de scener hvor Ulana Khomyuks var involveret var ren fiktion, som fx hele retssagen til sidst, samt der hvor hun interviewer ofrene. Det virkede pludselig mere, som noget ønsketænkning fra en Hollywood film, hvilket skuffede mig gevaldigt, da fx den retssag virkede ret essentiel i forhold til de historiske begivenheder.
#13
Ved ikke om det nødvendigvis var et godt træk, og det kan diskuteres om det ikke var et forsøg på at være politisk korrekt. Hele hendes karakter virker mere som et produkt af Hollywood, end noget der var hevet ud fra virkeligheden, i en ellers meget virkelighedstro serie på stort set alle andre punkter. Men det var nu ikke så meget det der skuffede mig ved det. Jeg foretrækker at man ikke opfinder for meget, i film og serier der er baseret på virkelige begivenheder. Jeg er med på, at man er nødt til det på visse områder for at dramatisere og skabe en fængende handling, men bryder mig ikke om når man afviger for meget fra virkeligheden. Hendes karakter fungerede nu fint som en kombinations karakter, og på det punkt er jeg enig i at det var et godt træk. Det var nu mere at stort set samtlige af hendes scener var ren fiktion, og egentlig ikke baseret på nævnte forskeres rådgivning. Men ja, det kan være farligt at fakta tjekke fiktion serier, der er baseret på virkeligheden. Man kan nemt blive skuffet, hvis man havde et andet indtryk omkring nogle centrale punkter under serien.