IMAX Corporation og 20th Century Fox har annonceret, at den kommende animationsfilm “Robots” vil få premiere på samme tid i både IMAX og almindelige biografer. “Robots” bliver digitalt re-mastered til IMAX med den nye IMAX DMR® (Digital Re-mastering) teknologi. “Robots” kommer til at markere den første IMAX DMR film, der har premiere i det nye år.

Bruce Snyder, der er distributions-præsident i 20th Century Fox, siger: ”De spektakulære CGI effekter i denne film er perfekt til IMAX’ fordybende format og vil se fantastisk ud i IMAX biografer. IMAX tilbyder biografgængerne en helt ny måde at opleve Hollywood-film på. Vi er glade for, at forlænge samarbejdet med IMAX, og ser frem til at udgive flere film i deres fantastiske format.”

IMAX’ vice-direktører Richard L. Gelfond og Bradley J. Wechsler siger: ”Denne aftale med Fox beviser yderligere, at studierne tager IMAX DMR til sig som et middel til at lancere storfilm, for at levere en unik og ekstra oplevelse, samt at booste box-office præstationen. Vi er begejstrede for at have “Robots” som vores første bekræftede kommercielle titel for 2005 og forventer at annoncere andre gode film snart… “


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: