Fans af HBO’s tv-serie “Rome” kan måske se frem til en filmefterfølger til serien, der til manges skuffelse blev droppet af HBO efter kun anden sæson.

Bruno Heller, der var medskaber og forfatter på serien, fortæller, at forhandlingerne om at lave en filmversion bevæger sig i den rigtige retning, men at projektet dog endnu ikke er på plads.

Første sæson af HBO-serien havde gode seertal – bl.a. fordi serien var programsat lige efter sidste sæson af “The Sopranos” – men på grund af høje produktionsomkostninger besluttede HBO at droppe serien efter anden sæson – et valg, der blev taget før anden sæson overhovedet var gået i gang. Det viste sig dog, at anden sæson klarede sig overraskende godt – også uden hjælp fra “The Sopranos” – og HBO har senere indrømmet, at det nok var en fejltagelse at droppe serien.

Bruno Heller fortæller til The Hollywood Reporter: ”Jeg fandt ud af, at serien skulle stoppe, mens jeg var halvvejs igennem manuskriptet til anden sæson. Anden sæson skulle slutte med Brutus’ død. Tredje og fjerde sæson skulle finde sted i Egypten. Den femte skulle omhandle Messias fremkomst i Palæstina. Men fordi vi fik at vide, at det ville være slut efter anden sæson, indkorporerede jeg tredje og fjerde sæson i den anden sæson, hvilket forklarer, hvorfor vi bevæger os så hurtigt igennem historien nær slutningen. Men der er helt sikkert nok historie at tage af,” siger Heller om mulighederne for en filmudgave af “Rome”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Wrangque 15 år siden

Problemet er at det nok ikke ville virke som film da der netop er så meget "historie at tage af". Det var bl.a. derfor det virkede så fantastisk som serie.

Desuden, en film om Rom har vi jo set utallige gange før.

Ville elske at have set serie fortsætte... Det var VIRKELIG godt!
Gravatar

#2 filmz-Bruce 15 år siden

Suk! Spildte muligheder. Den 5 sæsons handling ville jeg gerne have set.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 Høegh 15 år siden

HBO har stået bag mange virkelig gode serier (faktisk nogle af de eneste gode), men de har virkelig også spildt potentiale til højre og venstre...

Er stadigvæk bitter over at Deadwood aldrig fik lov til at slutte ordenligt.
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#4 Buzz 15 år siden

det var fordi at der ikke var nok sex i den serier at den slutte

hvad stå HBO?

er det dem som skal vise Mikkel Kessler over der
Gravatar

#5 filmz-gofferoffer 15 år siden

FUCK HBO!

Go, Showtime + AMC!
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.

Skriv ny kommentar: