“Free Guy” blev præsenteret ved New York Comic Con – Ryan Reynolds og Marvel-profilen Taika Waititi tager tykt pis på “Green Lantern”.

Plakaten og en cast-video er nu blevet afsløret til Shawn Levys “Free Guy”, der handler om en bankansat, som opdager, at han i virkeligheden er en statist i et ‘open world’-computerspil.

I videoen fortæller først Jodie Comer (“Killing Eve”) og dernæst Joe Keery (“Stranger Things”), hvad de glæder sig mest til ved “Free Guy”.

Derefter tager Ryan Reynolds og Taika Waititi over. De fortæller begge, at de glæder sig til for første gang at arbejde sammen, inden de bliver afbrudt – hvad med “Green Lantern”?

Det er ikke første gang, at Reynolds tager afstand fra og pis på “Green Lantern”, som han forhindrede i at ske i “Deadpool 2” – læs om det her.

“Free Guy” får premiere d. 2. juli.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Mejse 11 måneder siden

man kan mene hvad man vil om ryan reynolds og de film han deltager i, men reklame kampagnerne er altså altid bare extra :D
Gravatar

#2 Nagash 11 måneder siden

#1 Han er den fødte PR mand :-D
Gravatar

#3 Mejse 11 måneder siden

#2 kunne ikke være mere enig :D
Gravatar

#4 kblood 10 måneder siden

Ahh, det er god humor :)
Gravatar

#5 SublimeKen 10 måneder siden

#1 og #2

Fuldstændig enig! Det er altid sjovt at se marketing materiale fra film han skal promovere. Morede mig ligeledes meget over denne video.

Skriv ny kommentar: