Hvis du glæder dig til Darren Aronofskys storslåede “Noa” med Russell Crowe i hovedrollen, så er her lidt at få ventetiden til at gå med. Paramount har nemlig udsendt en featurette, der går bag om tilblivelsen af filmen.

Se også: Ny trailer til Darren Aronofskys bibelske eventyrfilm “Noa” fra Super Bowl

Handlingen er, som vi kender den fra Bibelen: I en verden hærget af menneskelig synd bliver Noa givet en guddommelig mission: Han skal bygge en ark for at redde alle skabninger fra den kommende oversvømmelse. I en kamp mod tiden må Noa gøre alt i sin magt for at bevare alle Jordens skabninger – en næsten umulig opgave.

Foruden Crowe medvirker også Jennifer Connelly, Emma Watson, Logan Lerman og Anthony Hopkins i filmen, der står til at indtage danske biografer 3. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Lars.dk 10 år siden

Snip snap snude .....det var så hele filmen :D
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#2 The Vossen 10 år siden

Jeg væmmes når jeg læser titlen "Noa" - de danske distributører er så fatlamme dumme, at det gør ondt. Ville det være så slemt at huske det sidste bogstav "h" så titlen dermed både så rigtig ud, og endda var stavet korrekt? Jesus fucking christ.
Gravatar

#3 Tegle 10 år siden

Well, nu ER "Noa" jo måden de staver navnet på i den danske udgave af bibelen, så synes da nærmere at det ville have være spøjst at bruge det engelske navn.
Gravatar

#4 The Vossen 10 år siden

Det virker bare ret dovent. Når nu den originale titel ER "Noah"
- jeg kunne forstå det hvis filmen var dansk produceret, men det er altså en amerikansk film. Så det virker tåbeligt, at man lige mangler det sidste "h"- hvis du spørger mig.

Skriv ny kommentar: