Hvis du er “X-Men”-nørd, så har du helt styr på, hvem pigen, Laura Kinney, er, der har en fremtrædende rolle i den kommende “Logan”, som vi fik trailer til i går. Men for fans, der ikke kender til tegneserierne, så behøver hun nok en introduktion.

Læs også: Første trailer: Hugh Jackman er Wolverine en sidste gang i “Logan”

For Laura Kinney går i tegneserierne også under navnet X 23, der er en yngre klon af Weapon X bedre kendt som Wolverine. Hun er dog ikke helt som Logan, da hun har fået revet den ene klo ud fra hver hånd og indsat dem i fødderne.

I “Logan” bliver oprindelseshistorien til X 23 forbundet til “Old Man Logan”-storylinen i en 2024-fremtid, hvor X-Men ikke findes mere.

Her er den onde virksomhedsleder Nathaniel Essex – som fans vil kende under navnet Mister Sinister – ved at ødelægge verden, hvilket Logan og Professor Charles må forsøge at standse.

De er dog udfordret af, at Professor Xavier er ramt af Alzheimers, imens Logan mister sin evne til at hele. Duoen bliver dog til en trio, da netop X 23 slutter sig til de to ældre mutanter. Sammen må de nu stoppe Nathaniel Essex.

“Logan” får premiere d. 2. marts.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: