Disney Plus åbner om en måned i Vesteuropa med et slagtilbud på et helt års abonnement.

Den 24. marts lanceres Disney+ i Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Østrig og Schweiz.

Nu indleder Disney så en charmeoffensiv i nogle af disse lande med et billigt abonnement for det første år med Disney Plus.

I Storbritannien kan man købe adgang til Disney+ i 12 måneder for 49,99 britiske pund (447 kroner), hvis man tilmelder sig inden premieredagen den 24. marts.

Samme vilkår gælder i Tyskland, hvor et helt år koster 59,99 euro svarende til 448 danske kroner.

Læs også ‘Stort event om Disney+ på vej – opdateringer om Star Wars og Marvel‘.

Disney Plus åbner i Danmark til sommer.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 dundas 1 måned siden

Vi får se om vi får samme rabat. Håber det da.
Gravatar

#2 FelixtheAvenger 1 måned siden

#1 Beklager at måtte skuffe dig, men jeg tror ærlig talt ikke at Disney+ kommer til Danmark. Donald Trump kan ikke lide os efter fadæsen med Grønland, så Amerika vil intet have at gøre med Danmark.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#3 Mejse 1 måned siden

#2 nu afgøre hvem trump kan lide jo heldigvis ikke noget som helst, i forhold til hvordan firmaer som disney forholder sig, det du siger giver ingen mening :)

amerika vil have masser med danmark at gøre, kun trump der er pigefornærmet :)
Gravatar

#4 FelixtheAvenger 1 måned siden

#3 Trump bestemmer over USA og dermed også Disney.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#5 Mads47 1 måned siden

#2 Hvad er det for noget vrøvl? nu er der jo ikke noget handles embargo mod Danmark, dertil kan Donald Trumpe ikke træffe den beslutning, det kan Bob Iger tilgengæld og han har ingen grund til at skippe Danmark.

#3 Nej Trump har ikke alt magt i USA og har ikke råderet over Amerikanske virksomheder. Han er folkets "repræsentant". Magten i USA er fordelt på tre, præsidenten, Kongressen og Højesteret.

Kongressen er opdelt i to kamre: Repræsentanternes Hus og Senatet.
Gravatar

#6 Mejse 1 måned siden

#4 det er bare på ingen måde rigtigt....som i bogstavelig talt alt du lige sagde er 100 procent forkert....har du overhovedet styr på hvad du siger :O

for det første kan præsidenten ikke bare gøre alt hvad der passer ham, han er ikke almægtig, for det andet er ingen firmaer underlagt hvad han mener, medmindre der kommer lovgivning på bordet, hvilket igen ikke er noget han bare kan gøre som det passer ham, for det tredje så er disney fuldstændig ligeglade med om han kan lide danmark eller ej, det er ikke relevant for deres handel med os :) helt ærligt det var bare noget vrøvl du kom med :) men nu ved du i det mindste bedre ;)
Gravatar

#7 Geekalot 1 måned siden

#2 tag dig sammen knægt.
Håber også på et år for under 500kr Kr. Dog er jeg bange for os i norden bliver tvunget til at skal have et andet abonnent klemt over os for vi kan få Disney+ :(
Gravatar

#8 BlackJesus 1 måned siden

Hvorfor fanden svarer i på det barnlige troll?
Gravatar

#9 BlackJesus 1 måned siden

Han vandt den debat!..

Skriv ny kommentar: