I forbindelse med sæsonfinalen på deres succesfulde tv-serie “Smallville”, kunne Warner Bros. præsentere en 10 minutters forsmag på den ventede “Batman Begins”. Klippet kan downloades hos AllDumb.

Filmen, der udforsker den kappeklædte korsfarers oprindelse, har Christian Bale i hovedrollen som den forældreløse milliardær Bruce Wayne, der sværger sit liv til retfærdigheden.

“Batman Begins” ruller over danske biograflærreder 22. juli.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#21 morten300 17 år siden

Med hensyn til den hæse stemme...gør han noget specielt for at ændre stemmen, f.eks. et eller andet apparat? for man kan sgu da ikke bare skifte stemme sådan uden videre, og så ellers snakke sådan i langt tid uden både at hoste og blive hæs og alt muligt.
'Better to reign in hell than serve in heav'n' - John Milton
Gravatar

#22 El vez 17 år siden

#21 Proev at tjekke nogle af de animerede Batman (ikke de allernyeste, for der er det en anden der laegger stemme til), og proev at laegge maerke til hvordan Kevin Conroys stemme aendrer sig fuldstaendig fra Bruce Wayne til Batman.

Her har Bale aabenbart ikke kunnet goere det i helt samme stil, saa de har peppet det lidt op, men det synes jeg nu er cool nok, han skal jo helst virke skraemmende :)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#23 filmz-gofferoffer 17 år siden

#20

Well, jeg kunne godt lide Superman, det er helt sikkert, men de blev bare dårligere for hver film, der gik. Men de første var helt okay. En anden ting er, at jeg ikke så meget bryder mig om Superman som superhelt i det hele taget og bedre kan lide dystre helte som Batman.

Jeg kan kun kommentere på den første Spider-Man, som var okay og helt fin, men igen, jeg er ingen stor fan af Spider-Man.

Grunden til, jeg kan lide X-Men, er det store persongalleri og bare selve konceptet i sig selv. Det er vel bare en smagsholdning. Jeg har bare altid bedst kunnet lide de andre superhelte. Der er skam intet i vejen med de andre film (de fleste i hvert fald - jeg behøver vel ikke nævne Batman Forever og Batman and Robin? ;-))
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.

Skriv ny kommentar: