Se Bradley Cooper fyre den af på luftguitar i “The Tonight Show”


Hvordan afholder man bedst sin 40-års fødselsdag? Hvis man hedder Bradley Cooper gør man det ved at føre en proper luftguitarsolo af til Neil Youngs “Down By The River” på det amerikanske talkshow “The Tonight Show”.

Se også: Første trailer til Clint Eastwoods “American Sniper” med Bradley Cooper.

Bradley Cooper lærte sig selv at spille luftguitar til det nummer som barn. ”Det er så meningsløst”, siger han grinende til værten Jimmy Fallon, inden han iført puddelrock-hår og punk-attitude kaster sig over rockklassikeren.

Du kan se Bradley Cooper fyre den af på luftguitar i klippet nedenfor.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Sjølle 6 år siden

Nu bliver jeg sgu lidt onkel-morfar gnaven at høre på.... men hvordan hulen er det her en filmnyhed? Jeg er med på Bradley Cooper er en varm skuespiller pt. men det her er da latterligt.

Jeg har en nyhed om, at Tom Cruise drak en CoffeMacchiatoExtraSlurpee på Starbucks på hans fødselsdag... han plejer ikke at få en Extra!

Det må i heller sætte på som en "nyhed"
Gravatar

#2 Den fede 6 år siden

Sjølle (1) skrev:
Nu bliver jeg sgu lidt onkel-morfar gnaven at høre på


Nej, du gør ej. Du bliver helt fornuftigt og logisk tænkende at høre på. Og det er desværre ikke et enkelttilfælde (selvom de dog skraber bunden endnu engang her). Filmz har gennemgået en ualmindelig trist udvikling den senere tid. Værst af alt: De lytter ikke en fløjtende fis til kritikken og bliver ved med at tale ned til brugerne med hjernedøde "nyheder" som dette.
Gravatar

#3 knx 6 år siden

#1 Jeg klikkede selv herind for at lave en lignende kommentar. Godt at se jeg ikke er den eneste der havde den tanke.

Giv mig nyheder om film og serie - ikke hvad en skuespiller laver i et fucking talk show på sin fødselsdag.
Gravatar

#4 Goon 6 år siden

Vækst = clickbait = flere reklamer = flere penge. Det er ærgerligt. Gaffa er også sovset til i ligegyldigheder efterhånden. Ak ja.
Gravatar

#5 Rodyfish 6 år siden

#4 Om end denne business model desværre ofte fungerer, så synes jeg mere det er et spørgsmål om intensionen fra firmaet bag siden, eller en anderkendelse af, at de er nødsaget til at gøre det grundet manglende appellerende indhold til brugerne.

Hvis indholdet var interessant nok, ville det naturligt medføre flere click, som igen ville give bedre reklamer og til sidst flere penge.
Gravatar

#6 Den fede 6 år siden

#5

Beklager, jeg først ser dit indlæg nu, men du har tydeligvis ikke været Filmz-bruger ret længe, hvis du overhovedet smider det argument ind i puljen. Tjek aktiviteten på de seneste ti nyheder. Bare til at starte med.

Skriv ny kommentar: