Sony Pictures Home Entertainment har frigivet de første 8 minutter af deres kommende computeranimerede horrorfilm “Resident Evil: Degeneration”. De 8 minutter kan ses her.

“Resident Evil: Degeneration”, der bygger over den populære gyserspilfranchise fra Capcom, udspiller sig syv år efter, at det bioeksperimenterende kæmpefirma Umbrella er gået i opløsning. Den farlige virus, der kunne forvandle folk til glubske zombier, er sammen med Raccoon City blevet udraderet. Eller er den? Pludselig en dag i en amerikansk lufthavn dukker en zombie op og begynder at angribe og inficere alle, og den frygtelige ulykke er nu ved at gentage sig selv…

Filmen udkommer på det amerikanske dvd- og Blu-ray-marked 30. december.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Morpheus 15 år siden

Jesus christ, jeg glæder mig til den film. Synes den ser über fed ud!

Har dog ikke set de 8 min. endnu. Må blive når jeg kommer hjem fra skole.
Gravatar

#2 Killkaj 15 år siden

Venter spændt.. "i ærlige bent" :)
Gravatar

#3 gravity 15 år siden

Jeg kan da hvert fald godt se hvorfor det er en direkte til dvd film, ud fra animations kvaliteten kan det da ikke være noget de har brugt ret lang tid på
Gravatar

#4 steadi07 15 år siden

Hehe. Ligesom #3 så er jeg heller ikke imponeret af animationen.. Men hvis de formår at fyre lidt falske nyhedsindslag ind og lave en spillefilms version af "Dead Rising", så er det vel heller ikke så dårligt.

Giver mig lyst til at se FF: Spirits Within igen.
Gravatar

#5 tiany 15 år siden

Har de efterhånden ikke fået vist hele den film i preview clip?
Valar morghulis
Gravatar

#6 HighFlyer15 15 år siden

#4 - Dead Rising handler om et supermarked.. This ain't no market.. This is gonna be the WORLD! Tager det som om du ikke har læst noget om den.. eller set traileren..

Ansigtsanimationerne er riiigtig dårlige, men hvis bare der kommer masser af action, så tror jeg godt jeg kan undvære det.. Det her er hvad jeg har ventet på i flere år! :D Lige siden den latterlige live-action resident evil serie blev startet..

#5 - De har kun released 2 trailers og det der clip.. Så hvis du stiller et spørgsmål som du kan stille ved ALLE film, så er svaret ja.. Tror du har misforstået brugen af en trailer.. To show you pieces of a story you wanna see the full version of..
Gravatar

#7 steadi07 15 år siden

#6 - Med "Dead Rising" kommentaren mente jeg at CGI'en i RE og grafikken i Dead Rising ligner hinanden:-)

Jeg har aldrig været i tvivl om at RE ikke foregår i et storcenter.
Gravatar

#8 tiany 15 år siden

#6 Undskyld jeg tog fejl, synes bare der har været en del nyheder med klip fra filmen. Men det har der nok ikke.
Valar morghulis
Gravatar

#9 Dumpduck 15 år siden

Animationen i sig selv er ikke så fandens dårlig, men deres facial expressions - seriøst, jeg har set videoer lavet for 10 år siden som var udført bedre!
Det er en skam.. jeg havde ellers virkelig glædet mig til denne film, men allerede efter 8 mins irritererede deres dårlige ansigtsudtryk mig voldsomt.

Thumbs down.

Skriv ny kommentar: