I juli blev der udsendt en trailer til den dystopiske sci-fi-actionfilm “Priest”, men den blev hurtigt fjernet igen af filmselskabet. Nu er den officielle trailer dog blevet udsendt.
Filmen er baseret på en koreansk tegneserie af samme navn og er et samarbejde mellem instruktør Scott Charles Stewart og Paul Bettany, der også arbejdede sammen på den guddommelige action-thriller “Legion”.
Se også: De danske anmeldere om “Legion”: Flad og sølle.
“Priest”, der finder sted i et dystoptisk fremtidsunivers, handler om en krigerpræst (Bettany), som trodser kirkelovene ved at slå sig sammen med en ung sherif og en præstinde for at nedjagte en gruppe vampyrer, der har kidnappet hans niece.
I filmen medvirker også Maggie Q, Karl Urban, Mädchen Amick, Christopher Plummer og Brad Dourif.
Filmen får amerikansk premiere til maj 2011.
Se også: Plakat til den Sam Raimi-producerede westerngyser “Priest”.
#11 MJP 14 år siden
Jack: Fuck you!
Reggie: Oh, that's one of my favorites
#12 loki 14 år siden
Generelt set, så irritere de film mig grusomt hvor "skurken" har alle kortene og hvor helten alligevel formår at redde dagen. Det er naturligvis den klassiske opskrift, men den virker bedst hvis parterne ikke er lysår fra hinanden. Eksempelvis så ville Avatar havde været en kanon god film, hvis The Industrial Intelligence Military Complex havde vundet og dræbt alle Naiv'erne. Det ville have givet et langt mere realistisk billede på verden, og ville have ført til mere debat. Men nej, det sælger nok ikke billetter ;)
#13 BN 14 år siden
Hvis en sådan slutning er målet i sig selv, er det efter min mening nul og nix værd. Der skal være en meningsfyldt POINTE med, at det hele ender skidt. Slutningen bør hænge sammen med hele historiens eller plottets pointe - ellers bliver en ulykkelig/"dårlig" slutning bare en tom gimmick, der skal forsøge at chokere eller overraske i en tid, hvor den slags slutninger og såkaldte twists er populære (og efterhånden også temmelig forudsigelige).
Og desuden er det ren og skær overforenkling at tale om en lykkelig slutning, bare fordi hovedpersone(r)n(e) overlever og vinder over 'the bad guys'. ... Tag f.eks. film som
#14 Fynboen 14 år siden
Og så kommer der en epilog på måske en halv side, hvor man er i rummet hos heltenes ven. Skurkene tager telefonrøret fra ham, siger tak fordi han sørgede for at afsløre hvor heltene befinder sig, og skyder ham. Slut.
#15 Moog 14 år siden
Jeg mener, en fremragende skuespiller der konstant enten vælger de forkerte film eller konsekvent ikke bliver castet til gode film?
#16 Muldgraver 14 år siden
Folkeskolelærere er som generelt bare fantasiforladte og formeldrevne... havde også af og til gevaldigt bøvl med at få visse lærere til at anerkende mit kreative geni :) Den slags behøver jeg heldigvis ikke bekymre mig om længere...
#17 HonoDelLoce 14 år siden
Det er egentlig lidt synd..
Jeg tænkte faktisk over her for nogle uger siden, at hvis ikke det var for den nævnte dansklærer, så tror jeg, at jeg havde begivet mig ud i at prøve at skrive.
Måske man skulle prøve alligevel........ :D
#18 Muldgraver 14 år siden
Kritikere har nogle gange lidt samme tendenser. De bruger også formler til at lave en form for snæversynet elitærisme. Omend naturligvis deres rolle i samfundet er en lidt anden end lærerens...
Jeg synes helt sikkert du skulle prøve alligevel, navnligt når du nu har en lyst til at skrive.
#19 Herrguth 14 år siden
#20 Muldgraver 14 år siden
Ja, det giver mig sådan et dejlig trygt rum borte fra min frygt for ikke at slå til i forhold til gamle skuffelser og retfærdiggør tilmed egne fiaskoer, virkelig anbefalelsesværdig metode til at komme ovenpå igen... ;)
Hvis du er en af de gode lærere, som jeg hellere må skynde mig at sige jeg også har haft, så er der jo ingen grund til at tage kritikken på dig, men hvis du er en af de småsynede, som kun kan tænke og opmuntre spejlbilleder, vil jeg opmuntre dig til at knuse et spejl eller to. Nåhja, eller lægge dem på jorden, i det mindste. Jeg har haft mange flinke folkeskolelærere, og mange af dem var ikke videre fantasifulde eller opmuntrende til fantasiudfoldelse. Sådan er min oplevelse nu engang bare, og det håber jeg du synes er fair nok. Jeg vil dog gerne understrege jeg intet har imod lærere, og de er sikkert meget bedre i dag og de har for meget at se til og bla bla, jeg kunne blot godt have ønsket mig de fleste af de lærere jeg har haft havde haft mere fantasi.
Hmmmmm, nu håber jeg ikke jeg fejltolkede dig, og du faktisk slet ikke udtrykte dig sarkastisk. I så fald beklager jeg ganske betragteligt, og takker for komplimenten.