“The Conjuring”-instruktør James Wan advarer om en chancetagende ny gyser i den nyeste, nærmest psykedeliske trailer til “Malignant”.

Wan gjorde sig kendt tilbage i 2004, da han slog igennem med gyserklassikeren “Saw”, der satte gang i et helt franchise af torturfokuserede horrorfilm. Siden har han som enten instruktør eller producer stået bag de elskede “Insidious”- og “The Conjuring”-franchises.

Hans seneste film, DCEU-eventyret “Aquaman”, rev Wan væk fra gyserverdenen og byttede den ud med det bombastiske og actionfyldte superhelteunivers, men nu er Wan snart tilbage med horror-filmen “Malignant”, der tager instruktøren tilbage til sine rødder.

Læs også: “‘Aquaman 2’ får ny spændende titel”

I filmen følger vi Madison (Annabelle Wallis), en kvinde der paralyseres af visioner af grusomme og skræmmende mord. Da hun realiserer, at disse visioner faktisk er virkelige, skræmmende hændelser, forværres hendes forfærdelige situation blot.

Filmen byder på et cast af mere eller mindre ukendte skuespillere. Udover Wallis finder vi på rollelisten skuespillere såsom Maddie Hasson, George Young, Ingrid Bisu og Jacqueline McKenzie. Filmens største navn er formentlig den 15-årige Mckenna Grace, der allerede har været med i “Captain Marvel”, “The Handmaid’s Tale” og har en ledende rolle i den kommende “Ghostbusters: Afterlife”.

Akela Cooper, der også har skrevet den kommende “The Nun 2”, har stået for manuskriptet bag “Malignant” og har fundet på historien i samarbejde med Wan og Ingrid Bisu.

“Malignant” står til at få dansk premiere den 9. september.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: