Det har været en travl uge i tv-land, hvor det har fosset ud med nyheder om nuværende og kommende serier. Samtidig med at flere serier har fået kniven – deriblandt David Hasselholffs nye reality-show, der ikke fik mere end to afsnit – er en del nye også blevet annonceret, og der er kommet casting-nyt til kommende serier.

”The Transporter”: Ifølge Deadline.com er de populære Luc Besson-actionfilm med Jason Statham i hovedrollen på vej til tv. En serie om den tavse chauffør Frank Martin fra “The Transporter” er på vej med et budget på 48 mio. dollars for tolv afsnit. Produktionen står til at gå i gang i starten af 2011, hvorefter serien kan være klar til at blive vist til november. Hvorvidt Statham medvirker eller ej er endnu uvist.

Hvis serien er en succes, kan den meget vel bane vej for endnu en Besson-produktion, nemlig “Taken”, der også satses på at blive omdannet til serieformat efter “Taken 2″.

Alcatraz”: Castingen til J.J. Abrams’ “Alcatraz” fortsætter, rapporterer Deadline.com. I denne uge er Parminder Nagra fra “Skadestuen”, Robert Forster fra “Jackie Brown” og Sam Neill blevet tilføjet den hurtigt voksende rollebesætning, der også består af Jorge Garcia og Jonny Coyne.

”Terriers”: Den knap så populære serie “Terriers” er blevet aflyst efter blot en enkelt sæson. Serien, der kørte hos FX, formåede aldrig at hive særlig store seertal hjem, hvorfor den nu har fået kniven på trods af favorable anmeldelser fra kritikerne.

”Magic City”: Kabel-netværket Starz har givet grønt lys for “Magic City”, der er en ny dramaserie om en gruppe gangstere, entertainere og politikere i Cuba, imens Fidel Castro er i færd med at overtage landet og lukke ned for gambling i Havana. Første sæson, der bliver på ti afsnit, står til at udkomme i 2012.

The Closer”: Efter syv sæsoner lukker og slukker politidramaet “The Closer”. Ifølge Inside TV har kanalen TNT aflyst serien, fordi de ikke mener, det er værd at forny den for endnu en sæson. Den syvende og sidste sæson starter produktion til foråret.

”The Borgias”: Showtime har udsendt den første trailer til deres kommende dramaserie “The Borgias”, der omhandler Italien i renæssanceperioden, hvor vi følger den korrupte Borgia-familie. Serien, der har Jeremy Irons på rollelisten, har premiere i løbet af næste år. Traileren kan ses på YouTube.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 djibyman2-the seque 11 år siden

[quote=Fynboen (8)]Tiderne er jo skiftet, og det er hverken ufint eller dårlig lønnet at lave TV... prøv at se til Emmy-uddelingerne, det er jo de samme mennesker som til Oscar-uddelingerne efterhånden... ,o)[/quot


Det kan der selfølgelig være noget om;-)
Gravatar

#12 cookiedude91 11 år siden

Fynboen (8) skrev:
Tiderne er jo skiftet, og det er hverken ufint eller dårlig lønnet at lave TV... prøv at se til Emmy-uddelingerne, det er jo de samme mennesker som til Oscar-uddelingerne efterhånden... ,o)


ja men nu ligger budgettet jo på 48 millioner for hele tolv afsnit, så er der sikkert bedre økonomi i det for ham at fortsætte med at lave film
Gravatar

#13 Fynboen 11 år siden

cookiedude91 (12) skrev:
ja men nu ligger budgettet jo på 48 millioner for hele tolv afsnit, så er der sikkert bedre økonomi i det for ham at fortsætte med at lave film


Jeg aner ikke hvad han får for at lave film, så det skal jeg ikke kunne udtale mig om.
Diplomacy is the art of saying "Nice doggie" until you can find a rock.
Gravatar

#14 Nicki52 11 år siden

Morpheus (4) skrev:
# 2.

Eftersom det står i nyheden, vil jeg sige ja:)

Så ikke de to sidste navne. Men: YAH!
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#15 elwood 11 år siden

The Borgias

Hehe jeg kan ikke lade være med og tænke på Ezio lige pludselig 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: