Spillet “The Last of Us” på vej som film?


En af årets største succeser på spilmarkedet har været Naughty Dogs PlayStation 3-titel “The Last of Us”, der handler om en mand og en lille pige, der kæmper sig igennem et zombieplaget USA.

Se også: ”Uncharted”-filmatisering mister igen instruktør.

Naughty Dog står også bag den eventyrlige spilserie “Uncharted”, som man i årevis har forsøgt at få filmatiseret i Hollywood, og nu ser det også ud til, at en “The Last of Us”-film er i støbeskeen. Sony har i hvert fald købt domænerne TheLastOfUs-Movie.com og TheLastOfUsMovie.net den 25. november.

Det er naturligvis ikke ensbetydende med, at en “The Last of Us”-filmatisering er på tegnebrættet. Måske vil Sony bare forhindre, at domænenavnene ryger i hænderne på udefrakommende tredjeparter.

Ashley Johnson (“The Avengers”) og Troy Baker (“Resident Evil: Degeneration”) spillede hovedrollerne i spillet. Hvad siger I, kære spilglade Filmz-brugere? Hvem ville I gerne se spille Ellie og Joe i en “The Last of Us”-film?

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#31 Alex- 7 år siden

Jack Slater (29) skrev:

Bioshock?
Uncharted?
Halo?
Assasins Creed?


Bioshock ser lidt død ud ja. Assassins Creed og Uncharted står derimod til udgivelse i henholdsvist 2015 og 2016. Halo bliver der vidst også arbejdet på.
Gravatar

#32 elwood 7 år siden

Uncharted well lad os nu se, Ewan Wells og Co. skal lige ha en manus og instruktør de kan li, før de gir lov til den film.

Og nej jeg tror sku ikke Uncharted filmen kommer til og ske, men gør mig personlig heller ikke noget.

Altså bortset fra og Opleve Nathan Fillion i rollen, som han er skabt til.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#33 Silver666 7 år siden

TP-DK (19) skrev:
Ellen Page som Joel ville da være mærkeligt
ha ha
Gravatar

#34 TheChris 7 år siden

Ellen Page starring as Ellen Page playing Ellen Page.
Lad os se om den rent faktisk kan komme ud af produktion. Jeg er stor fan af spillet, men ser ikke nogle grund til at filmatesere; Givet at den allerede eksitere som film i form af Hillcoat's The Road.
The Dude: Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson!
Donny: What do you need that for, Dude?

Skriv ny kommentar: