“Star Trek 2” starter optagelser til januar

Nu bliver det snart muligt at tage med Captain Kirk, Spock og resten af Enterprise-crewet på nye evnetyr. Ifølge skuespilleren Bruce Greenwood, der spillede Pike i J.J. Abrams’ “Star Trek”, vil “Star Trek 2” nemlig starte optagelser til januar.

Tidligere har Paramount Pictures annonceret, at efterfølgeren vil være klar i amerikanske biografer 29. juni 2012.

Endnu er der ingen detaljer om projektet, men det skulle være sikkert, at de fleste skuespillere fra den første film vil vende tilbage i fortsættelsen.

“Star Trek”, der havde premiere herhjemme i maj sidste år, havde et budget på 150 mio. dollars og omsatte for 385 mio. dollars i biografer verden over.

Se også: Filmz’ eksklusive video-interview med J.J. Abrams og skuespillerne bag “Star Trek”.


Vis kommentarer (35)
Gravatar

#11 Coffey Mug 9 år siden

wow jeg glæder mig til at jeg ikke skal se den overhovedet :D
Gravatar

#12 MOVIE1000 9 år siden

Blev meget overrasket over denne Star Trek film, jeg så den efter jeg havde købt en del af de første og der svingede det lidt, men det var helt klart en fornøjelse at se starten på det hele og de gode effekter samt skuespil :)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#13 Nukleon 9 år siden

De skulle have taget Paul McGillion istedet, Både canadier og skotte, så han passer både på James Doohan og selve figuren, og så kunne han godt ligne en ung James Doohan, hvis ikke af samme grad som Quinto/Nimoy, så ihvertfald mere end Urban/Kelley

http://www.wyolife.com/kerryfest/scotty.jpg

vs

http://stargate-sg1-solutions.com/blog/wp-content/...
Gravatar

#14 Aggiz 9 år siden

#7 Fandt også Karl Urban, som et utroligt godt valg til rollen og synes også han var en af de bedste skuespillere i filmen.

Ellers lækkert med en 2'er. Har aldrig tidligere interesseret mig meget for Star Trek, men må indrømme, at have set den første film, op til flere gange :)
Gravatar

#15 Doom 2: Hell on Earth 9 år siden

Købte 1'eren forleden for 30 kr, og efter mit sædvanlige princip var det en direkte-to-trashcan. Eleldige film finder ikke vej til min reol, når de er set igennem en gang. En fuuuck den var elendig! Den bedste i serien er imo First Contact fra '96. Har dog kun set udpluk tv-serierne.
Doctor Last Warning
Gravatar

#16 loki 9 år siden

Star Trek (2009) Review

Ville dog ønske han havde pillet den helt fra hinanden som med mange af de andre reviews (og ja han er sjovere end seriøs, men alligevel med nogle gode pointer her og der).
www.peakoil.dk
Gravatar

#17 filmz-Claudius 9 år siden

Luk og reboot. Trek 09 var middelmådig aktion og elendigt Trek.

Hellere Picard og co. en gang mere end Abrams' overfladiske pjat. "Nemesis" var skidt, men havde i det mindste lidt med Trek at gøre.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#18 Foxxander 9 år siden

Som Abrams-fan ser jeg helt vildt frem til den her fortsættelse. Den og så Super 8 projektet, det bliver værd at vente på
Gravatar

#19 mojones 9 år siden

#17 Couldn't agree more
Syntes egentlig selve castingen var rigtig god, har bare svært ved at se hvorfor de skulle smadre tidslinien. Og hvad er der med trek og timetravel, har de virkelig ikke flere skud i bøssen?
Gravatar

#20 Nukleon 9 år siden

#19 De har ikke smadret tidslinien, men de har skabt et parallelunivers, en ny kvantevirkelighed, eftersom de forudsætninger der var for skabelsen ikke kan foregå i den selv (Vulcan eksisterer ikke mere, derfor kan Spocks "jellyfish" heller ikke blive lavet)

Skriv ny kommentar: